Are ja SOK tehneet sopimuksen ylläpito- ja huoltotoiminnasta

Are Oy                                 Lehdistötiedote                                          3.2.2016 klo 9.00

 

Are Oy ja Suomen Osuuskauppojen keskuskunta (SOK) ovat tehneet sopimukset Inex Partners Oy:n operoimien logistiikkakeskusten teknisestä ylläpito- ja huoltotoiminnasta sekä 18 Sokotel Oy:n operoiman hotellin teknisistä korjauksista ja -huolloista.

Suomen suurin logistiikkakeskus Aren ylläpitotoiminnan piiriin

Sopimuksen myötä Are aloittaa helmikuun alussa teknisen ylläpitotoiminnan Inex Partners Oy:n operoimissa logistiikkakeskuksissa Vantaalla ja Sipoossa. Sopimuksen myötä Aren vastuulle tulee Suomen suurimman logistiikkakeskuksen ylläpito ja -huoltotoiminta. Are on ollut mukana tekemässä Sipoon Bastukärrissa sijaitsevaan 190 000 m2 logistiikkakeskukseen talotekniikan asennuksia ja ylläpito- ja huoltosopimus oli luonteva jatko yhteistyölle. Kesällä ylläpitotoiminnan piiriin tulevat lisäksi Lempäälässä, Limingassa ja Kuopiossa sijaitsevat logistiikkaterminaalit.

Sokos Hotelsit ja Radisson BLU -hotellit huolletaan Aren toimesta

Aren ja SOK:n sopimus kattaa logistiikkakeskusten lisäksi 18 Sokotelin operoiman hotellin huoltotoiminnan. Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevien Sokos Hotelsien ja Radisson BLU -hotellien tekniset vuosihuollot, vikakorjaukset ja myös ulkoalueet siirtyvät sopimuksen myötä Aren huoltotoiminnan piiriin.

Paras kokonaiskuva kilpailutuksessa ratkaisi Aren valinnan yhteistyökumppaniksi

SOK Kiinteistötoiminnot vastaa SOK:n ja sen tytäryhtiöiden kiinteistöasioista ja kiinteistöpalvelujen tuottamisesta. Ylläpitopalvelujen alkamisaikataulu oli Inexin Partners Oy:n ja Sokotel Oy:n kohteiden osalta tämän vuoksi kilpailutusprosessissa yhdenmukainen.

”Are antoi itsestään parhaan kuvan kokonaisuutena sekä tarjousvaiheessa että sopimusneuvotteluissa niin kustannusten, laadunhallinnan, asiakastarpeen kuin kiinteistöjen haltuunottosuunnitelmienkin osalta. Näistä syistä johtuen päädyimme sopimusneuvotteluiden jälkeen valitsemaan Aren yhteistyökumppaniksemme”, sanoo kiinteistöjohtaja Janne Rytkönen SOK:lta.

”SOK:n kanssa tehdyt sopimukset ovat Arelle erittäin merkittäviä. Pääsemme niiden myötä laajentamaan ylläpitotoimintaamme uuteen kohdekantaan ja syventämään yhteistyötämme SOK:n kanssa”, toteaa johtaja Jyri Seppänen Aren Kiinteistöpalveluista.

Lisätietoja antavat:

Are
Petteri Puumalainen, asiakkuuspäällikkö, puh. 040 300 6800, petteri.puumalainen@are.fi

SOK Kiinteistötoiminnot
Otto Oksanen, johtaja – ylläpitopalvelut, puh. 050 388 3898, otto.oksanen@sok.fi

Are Oy on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi.

SOK toimii S-ryhmän osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa niille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK-yhtymä muodostuu SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä.

Inex Partners Oy on SOK:n kokonaan omistama logistiikkayhtiö. Yhtiön tehtävänä on tuottaa varastointi-, kuljetus- ja muut logistiikkapalvelut S-ryhmän päivittäis- ja käyttötavaraketjuille. Yhtiön päätoimipaikat ovat logistiikkakeskukset Espoon Kilossa ja Sipoon Bastukärrissä.

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa viittä Radisson Blu -hotellia sekä kuuttatoista Sokos Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Jaa tämä: