Are huoltaa ABC Deli-asemien kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla

HOK-Elanto ja Are ovat sopineet ABC Deli-asemien kiinteistönhuollosta. Suomen johtava talotekniikan palveluntarjoaja Are toteuttaa asemien tekniset huoltotoimet. Sopimus kattaa 9 ABC Deli-aseman kiinteistöt pääkaupunkiseudulla.

Palvelusopimus sisältää teknisten huoltotoimenpiteiden lisäksi ulkoalueen puhtaanapidon, mittarikentällä tapahtuvat toimenpiteet ja päivystyksen. Jatkossa yhteistyötä on mahdollisuus lisätä paloturvallisuuslaitteiden huoltoon ja kanavanuohouksiin.

– Arelaisten ammattitaito ja palveluasenne sopivat HOK-Elannolle. Kilpailutimme kokonaisuuden, ja Are selviytyi voittajaksi, toteaa projektipäällikkö Niklas Sontag HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:stä.

Aren vahvuutena kiinteistönhuollossa ovat kilpailijoista erottuva toimintamalli, kaikkien teknisten liiketoimintojen osaamistaso ja monipuoliset palvelut.

– Sopimus on hieno päänavaus ison asiakkaan liiketoiminnoille. Yhteistyö on erittäin merkittävä Arelle, sanoo liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen Are Oy:stä.

– Toivomme sopimuksen lisäävän yhteistyötä osapuolten välillä tulevaisuudessa, Korhonen jatkaa.

Aren ja HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n yhteistyö alkoi tämän vuoden helmikuussa.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 30 ABC-yksikköä: viisi ABC Liikennemymälää, 13 ABC Deliä, ja 12 ABC Automaattiasemaa.

Lisätietoja:

Are Oy
Seppo Korhonen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5098, sähköposti:
seppo.korhonen@are.fi
HOK-Elanto Oy
Niklas Sontag, projektipäällikkö, puh. 050 511 1833, sähköposti:
niklas.sontag@sok.fi

Jaa tämä: