Are huoltaa HUS:n sairaaloiden sähkö- ja palontorjuntajärjestelmät

HUS Kiinteistöt Oy on valinnut Aren vastaamaan sairaaloiden sähkö- ja palontorjuntajärjestelmien huollosta ja ylläpidosta Helsingissä ja Espoossa.

Sopimuksen mukaan Are huoltaa kahdeksaa sairaalaa, jotka ovat Naistenklinikka, Lastenklinikka, Iho- ja allergiasairaala, Syöpätautien sairaala, Töölön sairaala, Kirurginen sairaala ja Kätilöopiston sairaala Helsingissä sekä Jorvin sairaala Espoossa.

– Tilaaja kilpailutti alan isoimmat toimijat ja asetti meidät paremmuusjärjestykseen hinnan ja laadun mukaan. Saavutimme korkeat vaatimukset kriittisten sähkö- ja paloturvallisuustoimintojen ylläpidosta ja ennakkohuollosta, sanoo aluepäällikkö Hannu Simola Are Oy:stä.

HUS vakuuttui Aren kiinteistöpalvelun korkeasta laatutasosta sekä aikataulujen ja kustannusten pitävyydestä.

– Aren osalta merkittävintä on sen kiinteistöpalvelujen hyvä taso ja laajuus. Aren kilpailuetuna on laaja tekninen osaaminen ja kustannustehokkuus, toteaa kiinteistöpalvelupäällikkö Jukka Hakkila HUS-Kiinteistöt Oy:stä.

HUS odottaa Arelta laadukasta ennakkohuoltotoimintaa. Molemmat osapuolet aikovat myös kehittää yhteistä toimintaa.

– Ennakkohuoltotoimissa vaatimuksemme ovat normaalia korkeammat ja ennakoiva yhteistyö on oleellisen tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Uskomme, että Aren kanssa yhteistyö sujuu parhaiten, toteaa Jukka Hakkila HUS-Kiinteistöt Oy:stä.

Lisätietoja:

Are Oy
Hannu Simola, aluepäällikkö, puh. 040 300 5770, sähköposti:
hannu.simola@are.fi

Jaa tämä: