Are ja Clarion Hotels Finland yhteistyöhön

Are Oy          Lehdistötiedote            5.7.2016 klo 8.30

Are ja Clarion Hotels Finland ovat tehneet sopimuksen Helsingin Jätkänsaareen ja Vantaan Aviapolikseen avattavien Clarion-hotellien kiinteistönhoidosta.  Molemmat uudet hotellit avaavat ovensa vieraille lokakuussa 2016. 

 

”Clarion valitsee yhteistyöyrityksensä tarkasti ja Are on meille tärkeä kumppani. Onnistunut hotellielämys koostuu pienistä yksityiskohdista. Kaiken pitää olla kohdallaan, jotta asiakas palaa meille uudestaan. Luotamme täysin Aren ammattitaitoon ja olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme”, kertoo Clarion Hotels Finlandin Area General Manager Inari Lehtinen.

 

Arella on vuosien kokemus hotellien kiinteistönhoito- ja huoltotehtävistä. Ennakoivan ja systemaattisesti johdetun ylläpito- ja huoltotoiminnan avulla on mahdollista saavuttaa optimaaliset sisäolosuhteet sekä energia- ja kustannustehokkaampi kiinteistö.

 

”Hotellien kiinteistönhoidossa korostuu asiakaspalvelun merkitys. Kiinteistönhoitaja kuuluu palveluorganisaatioon ja vastaa osaltaan siitä, että vieraat saavat ensiluokkaista palvelua. Sopimus Clarion-hotellien kanssa on meille merkittävä ja tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään uuden hotelliketjun palvelua”, toteaa Aren yksikönpäällikkö Janne Kokkonen

 

Lisätietoja:

Janne Kokkonen, yksikönpäällikkö, puh. 040 300 6828, janne.kokkonen@are.fi 

 

Lue lisää:

Aren palvelut hotelleihin

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi 

 

Clarion Hotel -brändin hotellit ovat energisiä kohtaamispaikkoja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla ja sopivat konferenssien, tapahtumien ja liiketapaamisten järjestämiseen. Clarion Hotel on valittu seitsemän kertaa peräkkäin Ruotsin parhaaksi hotelliketjuksi Grand Travel Awards -kilpailussa. 1 200 alan myyntiedustajaa äänestävät kilpailun voittajasta. Clarion Hotel on osa Nordic Choice Hotels -ryhmää. Lisätietoja: www.nordicchoicehotels.com/clarion

 

Nordic Choice Hotels on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista hotellitoimijoista 186 hotellin ja 13 000 työntekijän kokonaisuudellaan. Nordic Choice Hotels muodostuu Comfort, Quality ja Clarion Hotel -tuotemerkeistä sekä 15 itsenäisestä hotellista. Kaikilla ketjun hotelleilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

 

Jaa tämä: