Are ja Fennica Toimitilat I -rahasto tehneet sopimuksen kiinteistöjen huollosta

Are Oy          Lehdistötiedote          1.12.2016 klo 9.00

 

Are ja Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I:n omistamat kiinteistöyhtiöt ovat tehneet sopimuksen kiinteistöjen yleis- ja teknisen huollon tehtävistä. Sopimuksen myötä Aren huollettavaksi tulee 1.12.2016 alkaen yhdeksän toimitilakiinteistöä sekä niiden ulkoalueet. Ylläpito- ja huoltotoimintaa tuetaan ja tehostetaan etävalvonnan avulla. 

 

Fennica Toimitilat I -rahasto sijoittaa kasvukeskusten toimitilakiinteistöihin, joita ovat pääsääntöisesti toimisto-, liike-, majoitus ja logistiikkakiinteistöt. Are pyrkii omalta osaltaan tukemaan rahaston tuottokehitystä ennakoivan huoltotoiminnan ja optimaalisiin sisäolosuhteisiin tähtäävien ratkaisujen kautta. 

 

”Vuokralaistyytyväisyys on kaiken perusta. Sisäolosuhteiden on oltava kunnossa kiinteistön vetovoiman säilyttämiseksi. Toisaalta energiatehokkuus on huomioitava, jotta kustannukset pysyvät kurissa. Ammattimainen ylläpito on monen tekijän summa. Hienoa, että Fennica Toimitilat luottaa meihin ja pääsemme laajentamaan yhteistyötämme”, toteaa Aren yksikönpäällikkö Janne Kokkonen.

 

Lisätietoja
Janne Kokkonen, yksikönpäällikkö, puh. 040 300 6828, janne.kokkonen@are.fi 

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

Jaa tämä: