Are laajensi toimintaansa Seinäjoelle

Kiinteistö- ja rakentamispalveluiden tarjonta kasvaa Pohjanmaalla

Suomen johtaviin urakointi- ja kiinteistöpalveluyrityksiin lukeutuva Are Oy on avannut toimipaikan Seinäjoelle. Aren tavoitteena on etabloitua alueelle erityisesti talotekniikkaurakoinnissa, teknisissä kiinteistöpalveluissa ja korjausrakentamisessa.

”Näemme Pohjanmaan elinvoimaisena ja houkuttelevana maakuntana. Olemme kartoittaneet alueen potentiaalia ja asiakkaita. Lisäksi meillä on paljon asiakaskontakteja alueen läheisyydessä. Nyt viimeistään meidän on hyvä käynnistää liiketoiminnan systemaattinen kehittäminen osaltamme Pohjanmaan ytimessä” , liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen kertoo.

Aren Seinäjoen toiminnasta vastaa yksikönpäälliköksi nimitetty seinäjokelainen Teemu Pukkila. Lisätukea alueen palveluiden kehittämiselle saadaan Aren vahvoista Jyväskylän ja Tampereen toimipisteistä.

Palveluverkostossa aukko Etelä-Pohjanmaan kohdalla

Arella on Suomessa 23 toimipistettä, joissa työskentelee yli 1800 henkilöä. Vuonna 2008 Aren liikevaihto nousi 254 milj. euroon.

Arelaiset palvelevat noin 3000 asiakasyritystä kaikissa kiinteistösegmenteissä: liike- ja toimistotiloissa, teollisuus-, logistiikka- ja it-tiloissa sekä asunto-osakeyhtiöissä, kouluissa, sairaaloissa jne.

”Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan ympärysalueilla sijaitsee useita Aren asiakaskohteita. Etelä-Pohjanmaan kohdalla verkostossa on merkittävä aukko, joka nyt halutaan paikata”, Korhonen sanoo.

Aren asiakkaat ympäröivissä maakunnissa edustavat monipuolisesti Suomen talouselämää. Vaasassa Are vastaa Strömberg Park -yrityspuiston ylläpidosta. Raahessa Are palvelee mm. teollisuuden asiakkaita, esimerkkinä Rautaruukki Oyj.

Pirkanmaalla Are palvelee useaa valtakunnallista asiakkuutta, mm. Technopolis Oyj:tä ja Elisa Oyj:tä. Paikallisesti tuoreimpana kohteena alueelta voidaan mainita Ylöjärvelle Vaasantien varteen pääsiäisenä 2009 avattu Kauppakeskus Elo.

Porista esimerkkeinä voidaan mainita Satakunnan Osuuskauppa sekä Porin Prosessivoiman biovoimalaitos Porissa.

Jyväskylässä asiakkaitamme ovat mm. Jyväskylän kaupunki, Senaatti-kiinteistöt, Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri ja Suomen Lähikauppa Oy.

Are tuottaa energiansäästöjä

Yhdessä asiakkaidensa kanssa Are on päässyt hyviin tuloksiin energiansäästötalkoissa. Uudiskohteiden seurannassa on saavutettu jopa 20 prosentin säästöjä verrokkikohteisiin. Tänä keväänä Scandic Hotels -hotelliketju nimesi Aren Juha Holmroosin vuoden Energiaekspertiksi. Palkinnon perusteluna on erityisesti Holmroosin paneutuminen hotellikiinteistön energiankäytön hallintaan.

Are Oy on perheyritys

Are Oy on osa Onvest-konsernia, joka täyttää tänä vuonna 96 vuotta. Turussa vuonna 1913 toimintansa aloittanut perheyritys on edelleen saman suvun omistuksessa ja johdossa. Are Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen-Koivisto edustaakin neljättä yrittäjäsukupolvea. Hänet nimitettiin 12.6.2008 vuorineuvokseksi. Hän on Suomen historian toinen vuorineuvoksen arvonimen saanut nainen.

Lisätietoja:

Are Oy
Teemu Pukkila, yksikönpäällikkö, Seinäjoki puh. 040 300 5511, sähköposti:
teemu.pukkila@are.fi

Seppo Korhonen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5098, sähköposti:
seppo.korhonen@are.fi

Aki Puska, toimitusjohtaja, puh. 040 300 5619, sähköposti:
aki.puska@are.fi

Jaa tämä: