Are Oy mukana Kiinteistöturvallisuus 2008 -messuilla osastolla ja tietoiskuilla

Are on mukana Tampereella 3.-5.9. järjestettävillä Kiinteistöturvallisuus 2008 -messuilla.

Osastollamme D 302 esittelemme kiinteistöturvallisuuden ratkaisuja, joilla varmistetaan työympäristön ja liiketoiminnan häiriötön toiminta. Aren turvaratkaisut kiinteistöille ovat esillä myös tietoiskuissa D-hallissa keskiviikkona 3.9. klo 15.00 ja perjantaina 5.9. klo 10.30.

Kattavien toimitila-, paloturvallisuus- sekä teknisten järjestelmien avulla luomme kiinteistölle ja sen henkilökunnalle turvalliset ja miellyttävät olosuhteet.

Olemme Suomen johtavia kiinteistöturvallisuuden kokonaistoimittajia ja palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Kauttamme saa kiinteistöturvallisuuteen liittyvät palvelut luotettavasti.

Toimitamme asiakkaillemme sekä kokonaan uusia turva- ja valvontaratkaisuja että modernisoimme ja modifioimme jo olemassa olevia ratkaisuja. Aren etuna on mahdollisuus palvella kattavasti kaikkia asiakkaita heidän olemassa olevasta laitekannastaan riippumatta.

Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Talvivaaran kaivos, Nokian kaupunki ja Suomen messut.

Ilmoittaudu messuille osoitteessa www.kiinteistoturvallisuus.fi

Tervetuloa osastollemme D 302 ja tietoiskuihin!

Lisätietoja:
Are Oy
Kari Niskanen, yksikönpäällikkö, p. 040 300 5735. sähköposti:
kari.niskanen@are.fi

Are on Suomen johtavia urakointi- ja kiinteistöpalveluyrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia kokonaisratkaisuja toimisto-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä korjausrakentamisen palveluja asuinkiinteistöihin.

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa ja tytäryhtiömme kautta Venäjällä, Pietarissa. Liikevaihtomme vuonna 2007 oli 212 milj. euroa, meitä arelaisia on tällä hetkellä noin 1800. Are on osa Onvest-konsernia.

Jaa tämä: