Are Oy:lle merkittävä linjasaneerauskohde Kuopioon

Suomen johtaviin urakointi- ja kiinteistöpalveluyrityksiin lukeutuva Are Oy ja As Oy Puijonhaka Kuopiossa ovat solmineet urakkasopimuksen taloyhtiön linjasaneeraustöistä. Taloyhtiö käsittää 72 huoneistoa, ja kohde on rakennettu vuosina 1964–65. Se on tällä hetkellä Kuopion suurimpia linjasaneeraustyömaita. Asuntojen linjasaneeraustyöt kohteessa on jo aloitettu ja ne valmistuvat joulukuun 2010 alkuun mennessä.

Are Oy toimii kohteessa pääurakoitsijana ja rakennusurakoitsijana sekä hoitaa myös kohteen LVIS-työt.

Aren valintaan yhteistyökumppaniksi vaikuttivat Aren kyky tarjota palvelu kokonaisurakkana. Erityistä tyytyväisyyttä herätti Aren palvelukonsepti, jossa projektin johtamiseen ja dokumentointiin sekä asukasviestintään on kiinnitetty tavallista enemmän huomiota.

– Aren tarjous kiinnosti erityisesti siksi, että siihen sisältyi rakennus-, sähkö- ja LVI-urakka. Urakkarajoja tarvitse miettiä, kun yksi ja sama yritys vastaa kaikista urakan eri osa-alueista. Yksi peruste Aren valitsemiseen sopimuskumppaniksi oli myös kilpailukykyinen hinta, isännöitsijä Harri Kautto Aktiiva Oy Isännöitsijäpalvelusta kertoo.

– Are on valtakunnallinen, hyvin tunnettu yritys, luotamme sen työn laatuun. Yhteistyömme Aren kanssa on tähän asti sujunut moitteetta eikä ole mitään syytä epäillä ettei näin olisi jatkossakin.

Uuden tekijän tulo markkinoille tuo tarjontaan monipuolisuutta

Tähän asti linjasaneerauksia Kuopiossa on tehty muutaman yrityksen voimin, ja Aren Oy:n tarjonta on tässäkin mielessä herättänyt alalla paljon mielenkiintoa.

– Arelle Puijonhaka on linjasaneerauskohteena erinomainen näytön paikka, voimme osoittaa muillekin taloyhtiöille, että meillä on hyvät valmiudet onnistua näinkin suurissa kohteissa, Aren Oy:n Kuopion aluepäällikkö Kimmo Kaikkonen muistuttaa.

Lisätietoja:

Are Oy
Arto Turkulainen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5730, sähköposti:
arto.turkulainen@are.fi

Satu Juvonen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. 040 300 5617, sähköposti:
satu.juvonen@are.fi

Are Oy

Are on Suomen johtavia urakointi- ja kiinteistöpalveluyrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia kokonaisratkaisuja toimisto-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä korjausrakentamisen palveluja asuinkiinteistöihin.

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa ja tytäryhtiömme kautta Venäjällä, Pietarissa. Liikevaihtomme vuonna 2009 oli 183,6 milj. euroa, meitä arelaisia on tällä hetkellä noin 1800. Are on osa Onvest-konsernia.www.are.fi

Jaa tämä: