Are Tamron Tampereen jakelukeskuslaajennuksen ilmanvaihto- ja sähköurakoijaksi

Laajennusosa on korkeavarastoratkaisu, jossa lääketurvallisuusvaatimukset, korkea automaatioaste, energiatehokkuus ja ympäristönäkökulmat on huomioitu uudenaikaisin ratkaisuin. Esimerkiksi lämmitys ja viilennys tuotetaan lähes kokonaan maalämmöllä. Rakennuksessa käytetään myös edistyksellistä led-valaisutekniikkaa ja liiketunnistimia, joilla voidaan tehokkaasti optimoida valaistusta.
Are vastaa jakelukeskuksen laajennuksen ilmanvaihto- ja sähköurakasta. ”Olen iloinen, että Tamro luottaa osaamiseemme tässä merkittävässä ja vaativassa projektissa. Lääkevarasto asettaa erityisen korkeat vaatimukset sekä ilmastoinnille että sähköistykselle. Keskeytymättömän toimintavarmuuden takaamiseksi kohteeseen rakennetaan huomattavat varajärjestelmät poikkeustilanteita varten. Korkeavarastoratkaisu asettaa myös omat haasteensa asennustyöllemme”, kertoo Aren toimialajohtaja Erkki Laitala.
Tamron Tampereen lääkejakelukeskuksen toimipisteen kautta kulkee keskimäärin 45 prosenttia kaikista Suomessa kulutetuista lääkkeistä. ”Vaadimme rakennuskumppaneiltamme erinomaista suoriutumiskykyä, tarkkuutta ja toimialan vaatimusten ymmärtämistä. Lääketurvallisuuden takaaminen kaikissa olosuhteissa edellyttää tiukkaa olosuhdevalvontaa. Ilmastointi ja sähköistys ovat toimintamme kannalta ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Are vastaa näihin vaatimuksiin ja ymmärtää myös rakentamisen kasvavat energiatehokkuusvaatimukset”, kertoo Tamron logistiikkajohtaja Aki Koskinen.
Lisätietoja
Are Oy, toimialajohtaja Erkki Laitala, puh. 040 300 5526
Tamro Oyj, logistiikkajohtaja Aki Koskinen, puh. 040 553 1146

Jaa tämä: