Are toimittaa Varmalle turvajärjestelmän

Are toimittaa Varmalle kokonaisturvajärjestelmän, jossa kaikki järjestelmät ovat integroitu tosiinsa. Integroinnin avulla voidaan nopeuttaa pelastustoimintaa hälytystilanteessa. Järjestelmässä on vain yksi järjestelmien yhteinen graafinen käyttöliittymä. Se helpottaa eri järjestelmien käyttöä ja tilanneseurantaa. Toisaalta myös järjestelmän käyttäjien opastaminen on paljon helpompaa ja tehokkaampaa.
”Sopimuksen syntyyn Aren kanssa vaikutti tarjottu tekninen ratkaisu ja kilpailukykyinen hinta. Aikaisemmat kokemukset Aresta ja luottamus Areen teknisesti osaavana yrityksenä helpottivat päätöksentekoa”, Varman turvallisuuspäällikkö Esko Kauppinen kertoo.
Kameravalvontajärjestelmä toteutetaan tämän hetken uusimmalla tekniikalla. Järjestelmä muun muassa mahdollistaa uusimpien kamera- ja ohjelmistosovellusten käyttämisen kameravalvonnassa. Jatkossa järjestelmään voidaan lisätä erilaisia muitakin ominaisuuksia, kuten ajoneuvolaskentaa, aluesuojausta, henkilöiden seurantaa ja jätetyn esineen tunnistusta.
Are on Suomen johtavia valtakunnallisesti toimivia turvatekniikan toteuttajia, jonka kokonaispalvelut kattavat kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden, paloturvallisuuden ja pelastustoimen sekä tietoturvallisuuden ratkaisut.
Are Oy
Aki Puska
toimitusjohtaja
Lisätietoja: Jan van der Meer, toimialapäällikkö, Are Oy, GSM 040 300 5122

Jaa tämä: