Are toteuttaa Jyväskylässä Kauppakeskus Sepän talotekniset järjestelmät

Are Oy                                 Lehdistötiedote                                          10.5.2016 klo 09.00

 

Are ja Skanska Talonrakennus Oy ovat sopineet Kauppakeskus Sepän taloteknisten järjestelmien toteutuksesta Jyväskylässä. Sopimus sisältää lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja sprinklerityöt. Liikekeskuksen rakennuttajana on LähiTapiola. Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet, ja kauppakeskuksen odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan syyskuussa 2017.

 

”Skanska edellyttää yhteistyökumppaneiltaan yhteistyökykyä, resursseja, toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta, Are täyttää nämä kriteerit”, kertoo yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta.

 

Hanke toteutetaan KVR-urakkana.

 

”Olemme Jyväskylässä toteuttaneet useita hyviä yhteisiä projekteja Skanskan kanssa. KVR-urakkamalli on meille erinomainen mahdollisuus tuoda parhaita ratkaisuja Kauppakeskus Seppään”, toteaa Aren aluejohtaja Markku Mäkinen

 

Sepän liikekeskus tulee toimimaan kahdessa kerroksessa, ja liiketilojen alapuolelle tulee autohalli. Rakennuksessa on vuokrattavaa tilaa noin 24 000 neliömetriä.

 

Kauppakeskus Seppä rakennetaan olemassa olevan Prismakeskuksen yhteyteen, ja keskukset muodostavat kokonaisuuden, jonka yhdistää katettu sisätorialue. Sijoittajaksi hankkeeseen tulee LähiTapiola-ryhmän yhtiöitä.

 

Lisätietoja antavat:

Are Oy

Markku Mäkinen, aluejohtaja, puh. 040 300 5219, markku.makinen@are.fi

 

Skanska Talonrakennus Oy

Jukka Patala, rakennuspäällikkö, puh. 040 582 9501, jukka.patala@skanska.fi

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi.

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

Jaa tämä: