Arelle merkittävä palvelusopimus OP-Pohjolan kiinteistöihin

Are hoitaa jatkossa OP-Pohjola-ryhmän kahdeksan Helsingissä sijaitsevan toimistokiinteistön ylläpitopalvelut ja tekniset huollot. Ylläpitosopimus kattaa yli 50 000 m2:n kokonaisuuden. Ylläpitosopimus koskee merkittävää kiinteistökokonaisuutta Helsingin keskustassa ja Vallilassa.

 

Kiinteistösijoitus Oy:n kiinteistöpäällikön Matti Puromäen mukaan ylläpitopalvelun tulee olla kustannustehokasta. Erityisen tärkeiksi vaateiksi hän nostaa ylläpidosta vastaavan toimijan osalta käyttäjätyytyväisyyden ja energiatehokkuuden hyvän kehityksen.

 

”Teknisten ylläpitopalvelujen merkitys kaikilla näillä osa-alueilla on suuri. Are on tärkeä linkkimme vastaamaan näihin haasteisiin. He ovat tekninen asiantuntijamme, joka pitää huolta kiinteistöistä, mutta myös kehittää niitä”, Matti Puromäki sanoo.

 

Matti Puromäki odottaa Arelta myös hyviä palveluominaisuuksia. Näihin kuuluvat sujuva yhteistyö kiinteistön koko palveluverkoston kanssa, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus.

 

”Aren toimintamalli vastaa Pohjola Kiinteistösijoituksen asettamiin tavoitteisiin hyvin. Pidämme tärkeänä yhteistä näkemystä toiminnan tavoitteellisuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä”, sanoo Seppo Korhonen.

 

Are on jo yli kymmenen vuoden ajan vastannut asiakkaan kiinteistöstä Lapinmäentiellä Helsingissä. Nyt tehtyyn sopimukseen kuuluvat kiinteistöjen talotekniikan sekä ulko- ja sisätilojen ylläpidon ja huollon palvelut.

 

Lisätietoja:

Are Oy, Seppo Korhonen, liiketoimintajohtaja, Kiinteistöpalvelut, puh. 040 300 5098

Pohjola Kiinteistösijoitus Oy, Matti Puromäki, kiinteistöpäällikkö, puh. 040 838 1037

Jaa tämä: