Aren asentajaryhmä Rakentamisen laatuteko -kilpailun voittoon

Are Oy            Lehdistötiedote            14.10.2016 klo 8.30

 

 

Aren putkiasentajaryhmä jakoi voiton Rakentamisen laatuteko 2016 -kilpailussa yhdessä YIT:n vastaavan mestarin kanssa. Aren Simo Järvelä ilmoitti kilpailuun Vantaan Pähkinärinteen koulun peruskorjauksen putkiasentajaporukan, johon kuuluu hänen lisäkseen Joonas Saarimaa, Timo Kaarakainen ja Arto Keski-Nikkola. Rakennusteollisuus RT:n järjestämän kilpailun voittajat valitsi maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Rakentamisen laatuteko -kilpailussa menestyneet arelaiset

 Kuva: Arto Rautiainen

 

Ministeri Tiilikainen perustelee valintaansa arelaisten putkiasentajien hyvällä asenteella. Asentajaporukka korostaa työmaalla eri osapuolten välisen keskustelemisen ja yhteistyön merkitystä. Näin hankaliin asioihin voidaan varautua jo ennakolta. Aren asentajat haluavat tehdä kerralla hyvää ja huolehtivat siitä, että myös muut työmaan toimijat pystyvät tekemään työnsä hyvin. Tällainen positiivinen ja avoin toiminta on tarpeen niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteissa. 

 

Simo Järvelä pitää Pähkinärinteen koulua vaativana työmaana: ”Tämä on todella sirpaleinen kohde, osa asennuksista uusitaan ja osa jätetään entiselleen. Kohde on lisäksi laaja, vaikka talossa on vain kaksi kerrosta. Asioiden selvittämiseen menee aikaa.” 

 

Järvelä uskoo putkiasentajaporukkansa laadun pitävän myös tällä työmaalla: ”Täällä ei ole vielä tehty yhtään itselleluovutusta, kun kalusteasennukset ovat vasta alkaneet. En kuitenkaan usko, että meidän jäljiltä tulee korjattavaa. Jotain on tehty oikein, kun meidät haluttiin edellisen työmaan jälkeen tänne.”

 

Lisätietoja:

Vesa Hakkarainen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5181, vesa.hakkarainen@are.fi 

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

Jaa tämä: