Россия
Sverige
In English

Olosuhdehallinta

Kiinteistösi olosuhteet on mahdollista optimoida olosuhdemittausten ja seurannan avulla.
24/7
etävalvonta mahdollistaa olosuhdeseurannan
vuoden kaikkina päivinä
Aren asiantuntijat neuvottelussa

Olosuhdehallinnan asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan kiinteistöllesi asettamat tavoiteolosuhteet ja löytämään mahdollisten olosuhde-ongelmien juurisyyt.

Sisäolosuhdemittaukset olosuhdehallinnan kivijalkana

Parhaimmillaan kiinteistö on paitsi energiatehokas myös olosuhteiltaan miellyttävä ja käyttäjien tarpeisiin mukautuva. Sisäolosuhdemittausten ja -seurannan avulla saadaan realistinen kuva kiinteistön olosuhteista.

 wAreless on langaton ja reaaliaikainen sisäolosuhteiden mittauspalvelu, jonka avulla selvität nopeasti kiinteistösi olosuhteet haluamallasi ajanjaksolla. Tutustu wArelessin mahdollisuuksiin tarkemmin tästä.

 

Tilatehokkuusmittaukset

Tilatehokkuus mittausten avulla saadaan selvitettyä kiinteistösi tilojen ja teknisten järjestelmien kapasiteetti henkilö- ja laitemäärään suhteutettuna. Mittauksen piiriin kuuluvat mm. sähkö-, ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmät sekä tilojen osalta mm. pysäköinti-, hissi ja wc-tilojen kapasiteetti.

 

Kiinteistön olosuhteiden etävalvonta ja ohjaus

Etävalvonnan avulla asiantuntijoidemme on mahdollista seurata systemaattisesti kiinteistösi energiankulutusta ja sisäolosuhteita. Etävalvontamme kerää dataa kiinteistösi olosuhteista, jotka asiantuntijamme raportoi asiakkaalle kuukausittain: näin voimme ohjata ylläpitotoimintaa tehokkaampaan suuntaan. Etäohjauksen avulla voimme pienentää päivystyskäyntien tarvetta ja luoda säästöjä.

Jaa tämä:

BIOT = rakennusten internet

Entä jos kiinteistöt optimoitaisiin ennalta sääennusteiden ja läsnäolotunnistuksen mukaan?