Россия
In English

wAreless

Joustava ja edullinen palvelu, selvittää nopeasti kiinteistösi sisäolosuhteet.
24/7
wAreless
Sisäolosuhteiden keskeytyksettömään seurantaan

wAreless on Aren kehittämä langaton mittauspalvelu, jolla seurataan kiinteistön sisäolosuhteita valitulla jaksolla keskeytyksettä. Mittauksia voidaan suorittaa kaikissa kiinteistötyypeissä, riippumatta kiinteistön talotekniikasta ja olemassa olevista anturoinneista.

Tyypillisiä mitattavia arvoja ovat huonelämpötila ja -kosteus, huoneilman hiilidioksidipitoisuus sekä rakennuksen painesuhteet. Mittaukset suoritetaan palveluun sisältyvien langattomien anturien avulla ja tulokset ovat luettavissa online-tietona koko mittauksen ajan.

 

wAreless-mittaustulosten perusteella saadaan selville:

  • Mahdolliset olosuhdeongelmat kiinteistön käyttöaikana ja käyttöajan ulkopuolella.
  • Talotekniikan toiminnan häiriöt
  • Rakennuksen painesuhteiden käyttäytyminen ilmanvaihdon käyntiaikana ja käyntiajan ulkopuolella.

 

Sisäolosuhteiden mittaus tarpeidesi mukaisesti

wAreless-mittauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Yleisin mittausjakso on viikko, mutta tarvittaessa seurantajakso voi olla pidempi ja jakautua useampiin tiloihin.

Mittaustiedot ovat luettavissa sähköisessä portaalissa koko mittauksen ajan ja lopulliset tulokset toimitetaan analysoituna ja verrattuna sisäilmaluokituksen mukaisiin raja-arvoihin. Mikäli tulosten pohjalta nousee esille poikkeavia arvoja, saat kauttamme selvityksen tarvittavista toimenpiteistä sekä kustannusarvion toteutuksesta.

 

Jaa tämä:

Mitattu tieto takaa luotettavat tulokset.

Kattavat talotekniset asiantuntijapalvelut kiinteistön koko elinkaarelle.