Россия
In English

Ilmanvaihto

Are tarjoaa parempaa, puhtaampaa ja raikkaampaa sisäilmaa kiinteistösi käyttäjille.
80 %
toimitilatutkimuksen vastaajista
uskoo sisäilman vaikuttavan vireystasoon.
Kiinteistönhoitaja puhdistaa ilmanvaihtokanavaa

Toimiva ilmanvaihto ja ilmastointi parantavat kaikkien tilojen viihtyisyyttä.

Are suunnittelee ja toteuttaa kiinteistöjen ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden, -koneiden ja -järjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset valtakunnallisesti merkistä riippumatta. Teemme myös ilmanvaihtojärjestelmien saneeraukset, laajennukset, modernisoinnit ja käyttötarkoitusmuutokset.

 

Hyvästä suunnittelusta laadukkaaseen ylläpitoon

Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella luodaan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä, joka on hiljainen, kuluttaa vähän energiaa ja pitää huoneilman raikkaana ja puhtaana. Kun kiinteistöä hoidetaan tavoitteellisesti ja ennakoiden, voidaan tilojen käyttäjille taata miellyttävät ja sovitun mukaiset sisäolosuhteet myös vaihtelevissa lämpötilaolosuhteissa. 

 

Are on luotettava kumppani

Meillä laatu ja luotettavuus ovat se, millä asiakkaita palvellaan. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät työnsä joustavasti, siististi ja huomaamattomasti asiakkaan tiloja kunnioittaen. Valtakunnallisen palveluverkkomme ansiosta laadukkaat palvelumme ovat kaikkien ulottuvilla. Meillä on laaja-alaista kokemusta kaiken tyyppisistä kiinteistöistä ja ilmanvaihtoratkaisumme kattavat perinteisen IV -järjestelmien lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erikoisratkaisut. Suoritamme ammattitaidolla myös kaikkien IV-koneiden ja -kanavien mittaus- ja säätötyöt.

 

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Kanavien puhtaus on oleellisesti sisäilman laatuun vaikuttava tekijä. Tarjoamme asiakkaillemme kanava- ja rasvakanavapuhdistusta. Laaja-alainen kokemuksemme kattaa esimerkiksi toimistoja, teollisuudenkohteita, ravintoloja, kauppoja, julkisia rakennuksia, sairaaloita, asuinrakennuksia ja laivoja.

 

Aren suuri koko mahdollistaa mittavatkin urakat

Vahvuutenamme on yrityksemme suuri koko, joka mahdollistaa mittavatkin urakat ja talon sisäisen osaamisen kattavan hyödyntämisen. Pystymme toteuttamaan kaiken tyyppisiä palvelurakennushankkeita nopeassa aikataulussa ja hyvällä yhteistyöllä. Asiakaspalvelukeskuksemme tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Jaa tämä:

Aren avulla

Are Sensus® takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman kiinteistöösi