Россия
Sverige
In English

Rakennusautomaatio

Viritämme kiinteistösi energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden huippuunsa.
24/7
asiakasta varten
Asiakaspalvelumme vastaa vuoden jokaisena päivänä
Asentaja tarkastaa rekennusautomaation toimintaa

Rakennusautomaation osaamisemme kattaa suurten järjestelmäkokonaisuuksien rakentamisen ohella myös järjestelmien huollot ja korjaukset.

Are suunnittelee ja toteuttaa moderneja kiinteistöautomaation ratkaisuja valtakunnallisesti. Varmistamme LVIS-prosesseja ohjaavien automaatiojärjestelmien optimaalisen toiminnan ja investointien suunnitelmallisuuden kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan johtavien laitevalmistajien kanssa ja kauttamme löytyy ratkaisu kaikkiin kiinteistöautomaatiojärjestelmien ongelmiin. Kiinteistöautomaation huolellinen toteutus säästää kustannuksia ja ympäristöä.

 

Rakennusautomaation etävalvonta ja –ohjaus 24/7

Palvelutarjontamme sisältää etävalvontaa ja –ohjausta, sekä palvelinpalveluita. Etävalvonta ja -ohjaus voi olla joko täysin itsenäinen palvelu tai se voi täydentää huoltosopimusta. Käytössämme oleva pilvipalvelu on yksi alan edistyksellisimmistä.

Laajimmillaan etävalvonta on asiakkaan järjestelmän päivittäistä käyttöä sekä hälytysten ja kiinteistöteknisten prosessien jatkuvaa seurantaa. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

 

Kiinteistön voi optimoida

Palveluntarjontamme kattaa myös asiakkaan kiinteistön ja järjestelmien tarkastus- ja optimointipalveluita. Osaavat asiantuntijamme suorittavat tarvittaessa koko kiinteistön talotekniikan toiminnantarkastuksen.

Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä, kuten Centraline by Honeywelliä, sekä kotimaista Fidelixiä. Meillä on kattava valikoima varaosia lähes kaikkiin olemassa oleviin automaatiojärjestelmiin. Pystymme toteuttamaan erilaisia väyläratkaisuja kaikilla yleisimmillä automaatioväylillä ja liittämään toimittamiimme automaatiojärjestelmiin kaikki kiinteistötekniikkaan liittyvät toiminnot.

Kehitämme intensiivisesti myös erilaisia IoT (Internet of Things) ratkaisuja palvelemaan ja edistämään kiinteistöjen käyttömukavuutta ja toimivuutta. IoT on kiinteistöautomaation tulevaisuutta ja Are on edelläkävijä sen kehityksessä ja monipuolisessa hyödyntämisessä.

 

KNX- ja Dali-järjestelmät

Arella on käytössä kansainvälinen kiinteistöautomaatiostandardi KNX, jonka avulla liikekiinteistöjen energiatehokkuus, käyttömukavuus ja muunneltavuus saadaan viritettyä huippuunsa. Tarjoamme KNX-automaatio- ja ohjausjärjestelmien suunnittelua, asennusta, ohjelmointia ja huoltoa eri puolilla Suomea. Sovellusalueita ovat mm. valaistus, lämmitys, jäähdytys, ilmastointi, palo- ja murtohälytys, äänentoisto ja kuvajärjestelmät, energiankulutuksen hallinta ja ohjaus, mittarointi, valvomosovellukset.

KNX-standardituotteista voidaan toteuttaa asiakkaan kiinteistön tarpeiden mukainen ohjausjärjestelmä, jota voidaan kehittää lähes rajattomasti. KNX-järjestelmän etuna on joustavuus. Järjestelmää pystytään helposti muokkaamaan ja laajentamaan myös jälkikäteen.

DALI on digitaalinen valaistuksenohjausjärjestelmä. Se on yleinen liitäntästandardi, jonka avulla voidaan toteuttaa valaistusohjauksen lisäksi myös muuta kiinteistöautomaatiota. Helvarin DIGIDIM reititinjärjestelmän avulla saadaan kokonaisratkaisu, jossa talotekniset järjestelmät kuten valaistus, ilmanvaihto, lämmitys, jäähdytys ja verhot saadaan toimimaan yhtenä kokonaisuutena. Aren palveluihin kuuluu Helvar DIGIDIM järjestelmien suunnittelu, käyttöönotto, ohjelmointimuutokset ja ylläpito.

Jaa tämä:

Aren vahvuudet

Toimintaamme ohjaa helppous ja asiakkaan tarpeet. Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta nopeasti ja asiantuntevasti.