Россия
In English

Toimitilaturvallisuus

Are tarjoaa liikekiinteistöihin kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kaikkialla Suomessa.
24/7
asiakasta varten
Asiakaspalvelumme vastaa vuoden jokaisena päivänä
brändikuva logistiikkakeskus aren asentajia

Tarjoamme kiinteistöihin kattavat turvallisuusratkaisut kaikkialla Suomessa. Kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien ohella saat kauttamme rikosilmoitinjärjestelmät ja teleratkaisut.

Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöön ja asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan turvaratkaisun, valmistajasta ja tuotemerkistä riippumatta. Toteutamme yksittäisten ratkaisujen lisäksi integroituja turvajärjestelmiä ja huolehdimme niiden ylläpidosta sekä huolloista avaimet käteen -periaatteella.

Teemme järjestelmien ja laitteistojen tarvitsemat muutos-, laajennus- ja uusimistyöt sekä tarjoamme asiakkaillemme alan koulutusta ja käyttäjätukea. Osaamisemme kattaa myös järjestelmien sekä laitteistojen huollot, korjauksen ja ylläpidon sekä ohjelmistopäivitykset. 

 

Tarjoamaamme toimitilaturvallisuuden palvelutarjontaan kuuluu:

  • kulunvalvonta ja työajanseurantajärjestelmät
  • murtoilmaisujärjestelmät
  • kameravalvonta- ja kuvansiirtojärjestelmät
  • henkilöturvajärjestelmät
  • teleratkaisut (mm. porttipuhelinjärjestelmät)

Lisäksi tarjoamme kattavat paloturvallisuus- ja sammutusratkaisut, joilla suojaat yrityksesi palovahingoilta.

 

Sertifioitu luotettava kumppani

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitus- ja paloilmoitinliike ja meillä TU-yrityssertifikaatti ja vartiointiliikeluvat. Teemme yhteistyötä alan merkittävimpien laitetoimittajien kanssa ja käytämme tunnettuja hyväksi havaittuja tuotteita.

 

Asiakasta varten 24/7

Asiakkaillemme toimittamamme järjestelmät ovat etäkäytettäviä ja integroitavissa muiden turvajärjestelmien kanssa. Mobiilisovellukset löytyvät lähes jokaisen valmistajan tuotteista.  Valtakunnallisen palveluverkkomme ansiosta laadukkaat palvelumme ovat kaikkien ulottuvilla. Aren asiakaspalvelukeskus tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Jaa tämä:

Aren vahvuudet

Yrityksemme suuri koko mahdollistaa mittavatkin urakat ja talon sisäisen osaamisen kattavan hyödyntämisen.