Россия
Sverige
In English

Toimitilaturvallisuus

Are tarjoaa liikekiinteistöihin kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kaikkialla Suomessa.
24/7
asiakasta varten
Asiakaspalvelumme vastaa vuoden jokaisena päivänä
Toimitilaturvallisuus varmistetaan sähköisillä turvallisuusratkaisuilla.

Toimitilaturvallisuuteen liittyvät sähköiset turvallisuusjärjestelmät auttavat varmistamaan yrityksesi henkilöstön, tuotannon ja toiminnan turvallisuuden. Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi parhaiten soveltuvan ja oikein mitoitetun ratkaisun, joka vastaa kiinteistöturvallisuudelle asetettuihin vaatimuksiin.

Järjestelmäsuunnittelun ja asennusten ohella toteutamme kiinteistön turvajärjestelmien ja laitteistojen tarvitsemat muutos-, laajennus- ja uusimistyöt sekä tarjoamme asiakkaillemme alan koulutusta ja käyttäjätukea. Osaamisemme kattaa myös järjestelmien sekä laitteistojen huollot, korjaukset ja ylläpidon sekä ohjelmistopäivitykset. 

 

Kiinteistön turvallisuusratkaisut

Sähköiset toimitilaturvallisuuden järjestelmät yhdessä rakenteellisten turvallisuusratkaisujen kanssa, auttavat ennaltaehkäisemään vahinkoja ja rikollista toimintaa. Suunnittelemme ja asennamme yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan turvaratkaisun, valmistajasta ja tuotemerkistä riippumatta. Integroitujen turvajärjestelmien ohella saat meiltä yksittäiset järjestelmätoimitukset merkkiriippumattomasti.

Valikoimaamme kuuluu:

  • kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • murtoilmaisujärjestelmät
  • kameravalvonta- ja kuvansiirtojärjestelmät
  • henkilöturvajärjestelmät
  • teleratkaisut (mm. porttipuhelinjärjestelmät)

Lisäksi tarjoamme kattavat paloturvallisuus- ja sammutusratkaisut, joilla suojaat yrityksesi palovahingoilta.

 

Sertifioitu luotettava kumppani

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitus- ja paloilmoitinliike ja meillä TU-yrityssertifikaatti ja vartiointiliikeluvat. Teemme yhteistyötä alan merkittävimpien laitetoimittajien kanssa ja käytämme tunnettuja hyväksi havaittuja tuotteita.

Osaamisemme kattaa kiinteistön koko rakennus- ja talotekniikan. Osana turvallisuussuunnittelua voimme kartoittaa kiinteistön rakenteellisen turvallisuuden, taloteknisten järjestelmien laitteistoturvallisuuden sekä laatia huoltosuunnitelmat käytössä olevalle tekniikalle.

 

Asiakasta varten 24/7

Asiakkaillemme toimittamamme turvajärjestelmät ovat etäkäytettäviä ja integroitavissa muiden turvajärjestelmien kanssa. Mobiilisovellukset löytyvät lähes jokaisen valmistajan tuotteista.  Valtakunnallisen palveluverkkomme ansiosta laadukkaat palvelumme ovat kaikkien ulottuvilla. Asiakaspalvelukeskuksemme tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

 

 

Jaa tämä:

Aren vahvuudet

Yrityksemme suuri koko mahdollistaa mittavatkin urakat ja talon sisäisen osaamisen kattavan hyödyntämisen.