Россия
Sverige
In English

UPS ja varavoima

Häiriöttömän sähkönjakelun ratkaisut vahvalta talotekniseltä kumppanilta.
97,1%
hyötysuhde online-tilassa
Aren UPS-ratkaisuilla
UPS ja varavoimaratkaisuilla varmistat häiriöttömän sähkönjakelun.

UPS- ja varavoimalaitteistojen avulla varmistamme häiriöttömän sähkönsyötön asiakkaidemme kriittisissä järjestelmissä, kuten konesaleissa, myymälöissä ja sairaalatiloissa.

Arelta saat kiinteistösi kokonaisvaltaisen ratkaisun UPS- ja varavoimajärjestelmiin. 

Kattavan asennus- ja huoltoverkoston ansiosta saamme asennettua, käyttöönotettua ja huollettua UPS- ja varavoimajärjestelmät nopeasti ja kustannustehokkaasti kaikkialla Suomessa.

 

UPS- ja varavoimajärjestelmät

Tarjoamme UPS-järjestelmät, 48V DC-järjestelmät sekä diesel-generaattorit alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla toteutettuna. Toimitamme yksinoikeudella Riello Electronican ja Huawein valmistamia UPS-järjestelmiä ja toimimme heidän auktorisoimana huoltoliikkeenään. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden merkittävien toimittajien kanssa.

Suunnittelupalvelumme mitoittaa varavoimaratkaisun tarpeesi mukaisesti ja huomioi tarpeet myös muun talotekniikan, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön, turvajärjestelmien ja automatiikan osalta.

 

UPS-järjestelmien huollot

UPS-laitteistojen puhdistukset, säädöt, mittaukset, akustojen kuormituskokeet ja kriittisten liitosten tarkistamiset varmistavat UPS-laitteiden moitteettoman toiminnan. Arelta saat UPS- ja varavoimajärjestelmien huollot merkistä riippumatta.

Kaikkien huoltosopimusasiakkaidemme käytössä on vuorokauden ympäri toimiva päivystyspalvelu.  Päivystyksen ansiosta mahdollisiin vikatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti ja takaamaan näin järjestelmien mahdollisimman häiriötön toiminta

 

Akustot kaikkiin järjestelmiin

Aren asiantuntijat hoitavat akustojen vaihdot avaimet käteen -palveluna. Akustonvaihtopalvelu sisältää uuden akuston, kaikki vaihtotyökustannukset, vanhan akuston hävityksen, UPS:in toiminnan tarkastuksen, tarvittavat kaapelointimuutokset sekä mahdolliset kaappi- ja telinemuutokset akuston laajennuksissa.

Jaa tämä: