Россия
In English

Asuinkiinteistöt

Putkiremontti, linjasaneeraus vai koko kiinteistön energiatehokkuuden saneeraus? Aren ammattilaiset hoitavat.
TALO-
tekniikka ratkaisee energiatehokkuuden
myös asuinkiinteistöissä.
Asuinkiinteisto Are

Aren korjausrakentamisen ratkaisuilla asuinkiinteistöt modernisoidaan nykyaikaisiksi, laadukkaiksi ja energiatehokkaiksi.

Asuinkiinteistöjen talotekniikka tulee käyttöikänsä loppuun noin 50 vuodessa. Sitä ennenkin tarvitaan usein tekniikan päivittämistä nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Are tarjoaa asuinkiinteistöihin korjausrakentamisen palveluja, joilla kiinteistön vanhentunut talotekniikka päivitetään nykyaikaan.  Toteutamme putkiremontteja ja linjasaneerauksia, niihin liittyviä tilamuutoksia sekä koko kiinteistön laajoja peruskorjauksia, joissa vastaamme myös rakennustöistä.

Vahva projektinjohto, osaava henkilöstö ja hyvä asukasviestintä takaavat onnistuneen lopputuloksen.  

 

Ammattitaitoista korjausrakentamista

Are on tunnettu ja kokenut talotekniikan ja korjausrakentamisen ammattilainen, jonka työn jälki vastaa alan tiukimpia laatuvaatimuksia.

Aren toteuttama peruskorjaushanke käynnistetään saneerattavan kiinteistön kartoituksella. Korjauksen laajuus sovitaan asiakkaan tavoitteiden mukaan: tarvitaanko kiinteistössä putkiremontti, laajempi linjasaneeraus tai vaikkapa koko kerrostalon täydellinen talotekniikka-, energia- ja rakennesaneeraus tilamuutoksineen.

 

Aren ammattilaiset palveluksessasi

Kun urakat ja vastuut on keskitetty yhden osaavan ammattilaisen käsiin, isot ja pienemmätkin peruskorjaukset pysyvät paremmin hallinnassa.

Kohteeseen nimetyn henkilöstön ja hyvän projektinhallinnan ansiosta työt etenevät aikataulussaan, kustannusarviot pitävät ja asukasviestintä hoituu esimerkillisesti, myös asuntokohtaisten lisätöiden osalta.

Teemme myös kiinteistöösi kattavat kunto- ja energiaselvitykset. Työmme jälki on aina yhtä laadukasta, olipa kyseessä kiinteistön kunto, energiatehokkuuden parantaminen tai esteettömän liikkumisen lisääminen. Toteutamme myös huoneistokohtaiset erityistoiveet saneerausprojektien yhteydessä.

Ammattilaisemme tekevät kattavat kuntoarviot ja energiaselvitykset päätöksenteon tueksi. Esimerkiksi energiatehokkuuden parantaminen vaatii useiden erilaisten taloteknisten seikkojen huomioimista ja niiden vaikutusten syvällistä ymmärtämistä. Tätä Are tarjoaa myös asuinkiinteistöihin.

 

Jaa tämä: