Россия
In English

Hotellit

Järkevä tekeminen tuottaa fiksuja säästöjä.
15 %
lasku kaukolämmön kulutukseen
Are Sensus®

Tarjoamme hotelleihin laadukkaat kiinteistön ylläpito- ja huoltopalvelut,

Aren ylläpito- ja huoltopalvelut varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden hotelleissasi vuoden jokaisena päivänä. Kiinteistön omistajalle ja hotellioperaattorille ratkaisumme tuotavat mitattavia kustannushyötyjä, jotka lisäävät kohteen kilpailukykyä.

 

Palvelumme kattavat hotellikiinteistöjen koko talotekniikan

Tarjoamme hotellikiinteistöihin kaikki talotekniset ratkaisut ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta, toimivuudesta, ylläpidosta ja huollosta kiinteistön koko elinkaaren ajan. Meiltä saat kattavat ratkaisut kaikkiin taloteknisiin järjestelmiin:

 

Älykkään ylläpidon ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi

Aren ylläpito- ja huoltotoiminta perustuu Älykäs ylläpito – toimintamalliin, joka huomioi kiinteistön ja sen käyttäjien erityistarpeet. Optimaalisten sisäolosuhteiden lisäksi, on ennakoivan ja systemaattisesti johdetun ylläpito- ja huoltotoiminnan avulla mahdollista saavuttaa energia- ja kustannustehokkaampi kiinteistö.

Etävalvonnan ratkaisut osana Älykästä ylläpitoa, antavat arvokasta tietoa kiinteistön energian kulutuksesta ja sisäolosuhteista ja mahdollistavat toiminnan keskeytyksettömän ohjaamisen.

 

Hotelliin ensiluokkaiset sisäolosuhteet ja energiansäästöä Are Sensuksella

Are Sensus® -matalaenergiajärjestelmä tarjoaa hotelleihin ihanteellisen sisäilmaston, energiansäästöjä ja pienet päästöt. Järjestelmän ansiosta sisätilat voidaan suunnitella yksilöllisiksi, ilman lämmitys- tai ilmastointijärjestelmien asettamia rajoituksia.

Matalaenergiajärjestelmä kuluttaa noin 20 % vähemmän energiaa kuin vastaava perinteinen järjestelmä. Are Sensus-järjestelmä voi hyödyntää vaihtoehtoisia energiamuotoja, sillä se toimii lämmityksessä matalalla ja jäähdytyksessä korkealla lämpötilatasolla. Järjestelmän ainoa huonelaite, kattoon kiinnitettävä Sensus-paneeli on tehty helposti eroteltavista ja uudelleen käytettävistä materiaaleista.

Hotellihuoneiden osalta kaukolämmön kulutus laskee 15 prosenttia, koska järjestelmä hyödyntää ilmaislämpöjä. Jäähdytyssähkön kulutus laskee 30 prosenttia, koska järjestelmässä on tehokas ulkoilmaa hyödyntävä vapaajäähdytys.

Jaa tämä:

Tieto ohjaa toimintaa

Suunnittelemme yhdessä kanssasi koko kiinteistön elinkaaren kattavan palvelukokonaisuuden.