Россия
In English

Maanalaiset tilat

Asiakkaalle on helppoa, kun talotekniikka on suuren osaavaan toimijan vastuulla.
13,6
km länsimetron taloteknisistä
sähkötöistä Aren vastuulla.

Are suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää häiriöttömän toiminnan takaavan talotekniikan maanalaisiin tiloihin valtakunnallisesti.

Maan alle on mahdollista sijoittaa monenlaisia toimintoja, kuten pysäköintiä, liikenneasemia- ja tunneleita, logistiikkaa, konesaleja, huoltotiloja, varastoja ja urheilutiloja. Maanalaiset tilat tarvitsevat tuekseen valtavasti talotekniikkaa, josta sen käyttäjille näkyy vain vähän. Yhdistämme vahvan teknisen osaamisemme ja kattavan projektinjohtokokemuksemme ja toteutamme vaativiakin maanalaisia hankkeita. Laadukas talotekniikka toimii luotettavasti, turvallisesti ja häiriöttömästi vuoden jokaisena päivänä.

 

Palvelumme kattavat kaiken maanalaisten tilojen tarvitseman talotekniikan

Olemme suuri ja suorituskykyinen kumppani, jolta saat kattavat ratkaisut seuraaviin taloteknisiin järjestelmiin:

 

Vahva projektinhallinta on haastavien kohteiden toteutuksessa ehdoton

Haastavissa olosuhteissa, kuten maan alla toteutettava urakka edellyttää erityisen vahvaa projektinhallintaosaamista. Meillä on vankkaa kokemusta vaativista urakoista ja hyvä alihankkijaverkosto, jonka kanssa projektit voidaan toteuttaa laadukkaasti joustavassa yhteistyössä.

 

Kaikki vaaratilanteet on ennakoitava

Ennakoiva yhteistyö on oleellisen tärkeää työn laadun varmistamiseksi ja häiriöiden välttämiseksi. Koestuskäyttöön visioidaan kaikki mahdolliset vaaratilanteet ja varmistetaan, että kaikki toimii häiriöttömästi mahdollisten ongelmien ilmaantuessa. Tämä edellyttää huolellista suunnittelua, laadukasta toteutusta, järjestelmien saumatonta yhteistyötä ja säännöllistä huoltoa. 

 

Vain varmasti toimivaa asiakkaalle

Haastavat olosuhteet luovat vaatimuksia myös käytettävälle tekniikalle. Tekniikan on oltava huippu laadukasta ja erittäin kestävää, jotta se pystyy vastaamaan toimintaympäristön vaatimuksiin. Valitsemme toteuttamiimme kohteisiin vain parhaita taloteknisiä ratkaisuja. Asiakkaalle on helppoa, kun koko talotekniikka on suuren osaavaan toimijan vastuulla.

 

Jaa tämä:

Are osaa talotekniikan

Are tarjoaa laajan valikoiman taloteknisiä järjestelmiä ja tekniikoita kiinteistön koko elinkaaren ajalle.