Россия
In English

Julkiset tilat

Järkevä tekeminen tuottaa fiksuja säästöjä. Aren avulla säästät energiaa ja kustannuksia.
2019
Uudet julkiset rakennukset nollaenergiarakennuksia
Aren ratkaisuilla onnistut
julkiset-rakennukset-are

On tärkeää, että julkisissa tiloissa on miellyttävä työskennellä ja asioida. Are takaa julkisiin tiloihin hyvät olosuhteet ja korkealuokkaisen laatutason.

Viihtyisä ja toimiva tila palvelee kaikkia. Käyttäjien tyytyväisyys lisääntyy, kustannusten ennustettavuus ja toimenpiteiden hallinta paranevat. Energiatehokkuuden ja viihtyisyyden lisäksi esteettömyys, turvallisuus ja tekninen häiriöttömyys ovat julkisissa tiloissa tärkeitä. Aren ratkaisuissa huomioidaan julkisten tilojen erityisvaatimukset – olipa kyseessä virastotalo, sairaala, asema, koulu, uima- tai urheiluhalli, museo tai muu suurille yleisömäärille tarkoitettu tila. Ennakoiva yhteistyö on oleellisen tärkeää työn laadun varmistamiseksi ja häiriöiden välttämiseksi.

 

Palvelumme kattavat kiinteistöjen koko talotekniikan

Tarjoamme julkisiin kiinteistöihin kaikki talotekniset ratkaisut ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta, toimivuudesta, ylläpidosta ja huollosta kiinteistön koko elinkaaren ajan. Tilojen muuntojoustavuus huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kiinteistön käytettävyyttä voidaan tehostaa muuttuvissa tilanteissa. Meiltä saat kattavat ratkaisut seuraaviin taloteknisiin järjestelmiin:

 

Kokonaisratkaisu urakointiin ja ylläpitoon

Tuottamamme talotekniset ratkaisut tarjoavat optimaaliset olosuhteet ja käyttäjäystävällisimmät toimitilat. Asiakkaanamme hyödyt Aren koko talotekniikan kattavasta asiantuntemuksesta, kiinteistöihin liittyvästä talousosaamisesta sekä kyvystä johtaa projekti hankkeesta käyttöönottoon asti. Yrityksemme suuri koko mahdollistaa mittavatkin urakat nopealla aikataululla. Kohteen valmistuttua saat meiltä kiinteistöösi kattavat kiinteistönhoidon ja huollon palvelut sekä halutessasi myös koko kiinteistön elinkaaren huomiovan älykkään ylläpidon kokonaisratkaisun. 

 

Ammattitaitoinen henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa projektin sujumisen nopeasti ja hyvällä yhteistyöllä. Lopputulos onnistuu varmasti, kun suunnittelun tuki, hankintakanavat, työvoima ja projektin työvaiheet ovat yksissä käsissä. Kohteen valmistuttua huolehtii osaava huoltohenkilöstömme kiinteistöomaisuutesi arvosta läpi koko sen elinkaaren.

 

Are Sensus® säästää energiaa ja ympäristöä

Are Sensus® on ylivoimaisen energiatehokas monenlaisissa kiinteistöissä. Rakennuttaja voi vertailla talotekniikkajärjestelmien energiatehokkuutta puolueettomasti IDA-simulointiohjelmalla ennen päätöksentekoa. Aren asiantuntijat ja talotekniikkasuunnittelijat räätälöivät yhdessä Sensus-ratkaisun tilaajan tavoitteiden mukaisesti niin, että talotekniikkajärjestelmästä tulee kompakti ja kustannustehokas. Hinnaltaan Are Sensus on täysin kilpailukykyinen muihin tekniikoihin verrattuna. Kohdekohtaiset simuloinnit ovat osoittaneet Are Sensus -järjestelmän energiatehokkuuden. Valmistuneiden kohteiden toteutunut kulutus on vastannut simuloinnin tuloksia.

 

Kiinteistön voi optimoida Älykkään ylläpidon ja huollon avulla

Aren ylläpito- ja huoltotoiminta perustuu Älykäs ylläpito – toimintamalliin, joka huomioi kiinteistön ja sen käyttäjien erityistarpeet. Optimaalisten sisäolosuhteiden lisäksi, on ennakoivan ja systemaattisesti johdetun ylläpito- ja huoltotoiminnan avulla mahdollista saavuttaa energia- ja kustannustehokkaampi kiinteistö. Etävalvonnan ratkaisut osana Älykästä ylläpitoa, antavat arvokasta tietoa kiinteistön energian kulutuksesta ja sisäolosuhteista ja mahdollistavat toiminnan keskeytyksettömän ohjaamisen.

Jaa tämä:

Aren vahvuudet

Älykäs ylläpito nostaa vastuun välittämisen uudelle tasolle