Россия
In English

Datakeskukset

Datakeskus tarvitsee vahvaa taloteknistä asiantuntijuutta.
24/7
Etävalvonta
tukee konesalien ylläpitoa

Taloteknisten järjestelmien on toimittava häiriöttömästi ja tehokkaasti vaativissa konesaliympäristöissä.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset olosuhdepalvelut datakeskuksiin, joissa sekä häiriötön sähkönsyöttö, riittävä jäähdytys, perusteelliset turvaratkaisut että toimiva automaatiojärjestelmä ovat kriittisessä roolissa. 

 

Kattava talotekninen ratkaisu konesaliympäristöön

Saat meiltä datakeskusten rakentamiseen, modernisointiin ja ylläpitoon kokonaisratkaisun, joka kattaa kiinteistön koko talotekniikan aina hankkeen suunnittelusta käyttöönottoon ja tekniseen ylläpitoon asti. Olemme laitteistoriippumaton toimija, joka mahdollistaa tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun toteuttamisen.

Katkeamattoman sähkön saannin turvaaminen on ehdoton edellytys datakeskusten toiminnalle. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat UPS– ja varavoimaratkaisut sähkön katkeamattomuuden varmistamiseksi. Jäähdytysratkaisuissa on keskiössä järjestelmätehokkuus sekä ratkaisun kokonaistaloudellisuus. Oikein rakennettu jäähdytysjärjestelmä pitää energiankulutuksen kurissa ja takaa toiminnan jatkuvuuden ilman käyttökatkoksia.

Datakeskukset ovat yritysten hermokeskuksia, jotka tarvitsevat kattavat paloturvajärjestelmät. Kauttamme saat viimeistä tekniikkaa olevat paloilmoitin-, savunpoisto- ja kaasusammutusjärjestelmät.

Rakennusautomaatiojärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen saat luontevana osana kokonaisratkaisua kaiken kokoisiin ja vaativuustasoltaan erilaisiin kohteisiin.

 

Älykäs ylläpitoratkaisu huomioi datakeskusten erityistarpeet

Tuotamme data- ja palvelinkeskusten olosuhdeluokkien edellyttämät olosuhteet kustannus- ja energiatehokkaasti. Koko Suomen kattava palveluverkostomme mahdollistaa ylläpito- ja huoltotoiminnan nopeasti ja joustavasti.

Ylläpitotoimintaamme ohjaa Älykkään ylläpidon toimintamalli, joka takaa että käytössäsi on oikein mitoitettu teknisen kiinteistönhoidon ja huollon ratkaisu kaikissa tilanteissa, vuorokauden jokaisena hetkenä. 

Etävalvonta osana ylläpidon kokonaisratkaisua mahdollistaa datakeskusten olosuhteiden jatkuvan seurannan vuoden jokaisena päivänä. Tarvittaessa voimme etäohjauksen avulla korjata säätöjä, mikäli olosuhteet sitä edellyttävät.

Jaa tämä:

Aren vahvuudet

Kaikkien sopimusasiakkaidemme käytössä on 24/7 asiakaspalvelukeskus.