Россия
In English

Toimistokiinteistöt

Are tarjoaa kiinteistösi työntekijöille optimaaliset olosuhteet työskentelyyn.
60 %
toimitilatutkimuksen vastaajista
toivoisi parempaa sisäilmaa työpaikalleen
Talotekniikkaa toimistokiinteistöihin

Are tarjoaa talotekniikan kokonaisratkaisut toimistokiinteistöjen uudisrakentamisesta käyttöönottoon ja ylläpitoon.

 

Palvelumme kattavat toimistokiinteistöjen koko talotekniikan

Tarjoamme toimistokiinteistöihin kaikki talotekniset ratkaisut ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta, toimivuudesta, ylläpidosta ja huollosta kiinteistön koko elinkaaren ajan. Tilojen muuntojoustavuus huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kiinteistön käytettävyyttä voidaan tehostaa muuttuvissa tilanteissa. Meiltä saat kattavat ratkaisut kaikkiin taloteknisiin järjestelmiin:

 

Kokonaisratkaisuja urakointiin ja ylläpitoon

Tuottamamme talotekniset ratkaisut tarjoavat optimaaliset olosuhteet ja käyttäjäystävällisimmät toimitilat. Asiakkaanamme hyödyt Aren koko talotekniikan kattavasta asiantuntemuksesta, kiinteistöihin liittyvästä talousosaamisesta sekä kyvystä johtaa projekti hankkeesta käyttöönottoon asti. Yrityksemme suuri koko mahdollistaa mittavatkin urakat nopealla aikataululla. Paikallisolojen tuntemus vahvistaa kykyämme tarjota yksilölliset palvelut asiakkaille valtakunnallisesti. Kohteen valmistuttua saat meiltä kiinteistöösi kattavat kiinteistönhoidon ja huollon palvelut sekä halutessasi myös koko kiinteistön elinkaaren huomioivan älykkään ylläpidon kokonaisratkaisun. Teemme myös korjausrakentamista ja toimistojen modernisointeja ja saneerauksia.

 

Ammattitaitoinen henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa projektin sujumisen nopeasti ja hyvällä yhteistyöllä. Lopputulos onnistuu varmasti, kun suunnittelun tuki, hankintakanavat, työvoima ja projektin työvaiheet ovat yksissä käsissä. Kohteen valmistuttua huolehtii osaava huoltohenkilöstömme kiinteistöomaisuutesi arvosta läpi koko sen elinkaaren.

 

Are Sensus® säästää energiaa ja ympäristöä

Are Sensus® on ylivoimaisen energiatehokas monenlaisissa kiinteistöissä. Rakennuttaja voi vertailla talotekniikkajärjestelmien energiatehokkuutta puolueettomasti IDA-simulointiohjelmalla ennen päätöksentekoa. Aren asiantuntijat ja talotekniikkasuunnittelijat räätälöivät yhdessä Sensus-ratkaisun tilaajan tavoitteiden mukaisesti niin, että talotekniikkajärjestelmästä tulee kompakti ja kustannustehokas. Hinnaltaan Are Sensus on täysin kilpailukykyinen muihin tekniikoihin verrattuna. Kohdekohtaiset simuloinnit ovat osoittaneet Are Sensus -järjestelmän energiatehokkuuden. Valmistuneiden kohteiden toteutunut kulutus on vastannut simuloinnin tuloksia.

 

Kiinteistön voi optimoida Älykkään ylläpidon ja huollon avulla

Aren ylläpito- ja huoltotoiminta perustuu Älykäs ylläpito -toimintamalliin, joka huomioi kiinteistön ja sen käyttäjien erityistarpeet. Optimaalisten sisäolosuhteiden lisäksi on ennakoivan ja systemaattisesti johdetun ylläpito- ja huoltotoiminnan avulla mahdollista saavuttaa energia- ja kustannustehokkaampi kiinteistö. Etävalvonnan ratkaisut osana Älykästä ylläpitoa antavat arvokasta tietoa kiinteistön energian kulutuksesta ja sisäolosuhteista ja mahdollistavat toiminnan keskeytyksettömän ohjaamisen. 

Jaa tämä:

Aren avulla voit keskittyä olennaiseen

Arjen sujuminen on aliarvostettu sijoituskohde.