Technopolis, ylläpito ja huolto

-25%
Akuutit vikakorjaukset laskeneet huomattavasti
Kiinteistön voi optimoida älykkään ylläpidon avulla.
”Pitkäjänteisellä yhteistyöllä ja kulutuslukemien analysoinneilla sekä energiatehokkuutta tukevilla toimenpiteillä on saatu aikaiseksi merkittäviä säästöjä. Haluamme antaa asiakkaillemme viiden tähden palvelua, ja Are Oy on vastannut palveluntuottajana tähän haasteeseen hienosti.”
Janne Pohjola, Kiinteistöpäällikkö, Technopolis

Are vastaa Technopoliksen kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotoiminnasta Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja lisäksi Pietarissa, Venäjällä. Älykäs ylläpito -toimintamalli ohjaa ylläpidon toimintaa tehokkaasti ja todistetuin tuloksin.

Aren ja Technopoliksen kiinteistönhoidon yhteistyö pohjautuu Technopoliksen laatuvaatimuksiin, joihin Are sovittaa toiminnan ja resursoinnin. Toimintaa ohjataan Älykäs ylläpito –toimintamallin mukaisesti, huomioiden jokaisen kiinteistön ja sen käyttäjien yksilölliset tarpeet, kiinteistölle asetetut tehokkuusvaatimukset sekä tuotto-odotukset koko kiinteistön elinkaaren osalta.

Jokaista kiinteistöä ylläpidetään yksilöllisesti sekä huolletaan talotekniikan ja toimivuuden kannalta juuri oikeaan aikaan. Samalla toiminta on mahdollisimman yhdenmukaista kohteista ja henkilöistä riippumatta. Kokemuksia ja käytäntöjä jaetaan säännöllisellä yhteydenpidolla ja älykkään ylläpidon taustalla vaikuttavalla johtamisjärjestelmällä varmistetaan, että parhaat käytännöt saadaan käyttöön kaikissa toimipisteissä.

 

Järkevä tekeminen tuottaa fiksuja säästöjä

Are seuraa yhdessä asetettujen tavoitteiden kehittymistä mittaamalla energia-, ylläpito-, teknisen huollon ja materiaalihankinnan kuluja sekä korjaus- ja parannusesitysten määrää että asiakastyytyväisyyttä. Tulokset viimeisen kolmen vuoden tarkastelujaksolta puhuvat puolestaan:

  • akuuttien vikakorjausten määrä on laskenut 25 %
  • ostoenergian kulutus on vähentynyt 11%
  • käyttäjätyytyväisyys on parantunut 18%
  • ylläpidon operatiiviset kustannukset ovat pudonneet 10%

 

Tulevaisuus tehdään tänään

Älykkään ylläpidon ratkaisuissa huomioidaan koko kiinteistön elinkaari ja toimintaa suunnitellaan pitkälle eteenpäin. Yhteistyö Technopoliksen kanssa on onnistunut erinomaisesti paitsi systemaattisen seurannan ja tulosten analysoinnin takia, myös aidosti asiakaslähtöisen toimintamallin ansiosta. Jatkuva oppiminen ja toiminnan kehittäminen yhteistyössä asiakkaan kanssa takaavat tuloksekkaan toiminnan myös tulevaisuudessa.

 

Jaa tämä: