Toimitilaturvallisuus

Are tarjoaa liikekiinteistöihin kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kaikkialla Suomessa.
24/7
asiakasta varten
Asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä
Toimitilaturvallisuuden ratkaisut

Toimitilaturvallisuuteen liittyvät sähköiset järjestelmät auttavat varmistamaan yrityksesi henkilöstön, tuotannon ja toiminnan turvallisuuden. Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi parhaiten soveltuvan ja oikein mitoitetun ratkaisun, joka vastaa kiinteistöturvallisuudelle asetettuihin vaatimuksiin.

 

Turvallisuusjärjestelmät

Sähköisten turvallisuusjärjestelmien avulla varmistat kiinteistösi ja siellä työskentelevän henkilöstön turvallisuuden ja tuet ennakoivaa turvallisuustyötä. Asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi parhaiten soveltuvan ja oikein mitoitetun ratkaisun, joka tukee kiinteistöllesi asetettuja tavoitteita. 

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitus- ja paloilmoitinliike. Teemme yhteistyötä alan merkittävimpien laitetoimittajien kanssa ja käytämme tunnettuja hyväksi havaittuja järjestelmiä. Järjestelmäsuunnittelun ja asennusten ohella toteutamme kiinteistön turvajärjestelmien ja laitteistojen tarvitsemat muutos-, laajennus- ja uusimistyöt sekä tarjoamme asiakkaillemme alan koulutusta ja käyttäjätukea. Osaamisemme kattaa myös järjestelmien sekä laitteistojen huollot, korjaukset ja ylläpidon sekä ohjelmistopäivitykset.

 

Toimitilaturvallisuus

Sähköiset toimitilaturvallisuuden järjestelmät auttavat ennaltaehkäisemään vahinkoja ja rikollista toimintaa. Suunnittelemme ja asennamme yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan kokonaisuuden, valmistajasta ja tuotemerkistä riippumatta. Integroitujen turvajärjestelmien ohella saat meiltä yksittäiset järjestelmätoimitukset merkkiriippumattomasti.

Valikoimaamme kuuluvat:

· kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät

· murtoilmaisujärjestelmät

· kameravalvonta- ja kuvansiirtojärjestelmät

· teleratkaisut (mm. porttipuhelinjärjestelmät)

 

Paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmät ovat kriittinen osa toimivaa paloturvaratkaisua. Arelta saat paloilmoitinjärjestelmät kaikkiin kiinteistötyyppeihin ja valittuun sammutusratkaisuun integroituna.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistöjen paloilmoitinjärjestelmäratkaisussa aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Lähtökohtana suunnittelussa ovat aina kohteen ja viranomaisten asettamat vaatimukset, sekä asiakkaan toiveet ja odotukset. Ylläpito- ja huoltopalveluilla takaamme paloilmoitinjärjestelmän toiminnan luotettavuuden, pitkän elinkaaren ja edulliset vuosikustannukset.

 

Äänievakuointijärjestelmät

Äänievakuointijärjestelmän avulla tiedotetaan ja opastetaan kiinteistön käyttäjiä hälytyksen sattuessa selkeillä puheviesteillä. Ennakkoon nauhoitetut tiedotteet valikoidaan tilanteen mukaan tai ne valikoituvat automaattisesti saadessaan kontaktitiedon paloilmoitinkeskukselta. Monipuolista järjestelmää käytetään normaalitilanteessa yleisäänentoistoon: taustamusiikin soittamiseen, mainontaan sekä tiedottamiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuna paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmien toteutuksen ja huolehdimme järjestelmän ylläpidosta ja huollosta valtakunnallisen huoltoverkostomme avulla.

Jaa tämä:

Parhaat ratkaisut

Älykäs ylläpito kulkee askeleen edelläsi raivaten tietä sille, että sinulla on rauha keskittyä ydinliiketoimintaasi.