Россия
In English

Henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.
0
tapaturmaa
tavoitteenamme 2020
Työturvallisuus on meille ykkösasia.

Arelaisia on jo noin 2 900, ja henkilöstö onkin tärkein voimavaramme. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme varmistaa tuloksentekokykymme.

Ammattitaito on osa kilpailukykyämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme. Olemme sitoutuneita kehittämään jatuvasti toimintaamme ja olemaan yhä parempi työnantaja kaikille arelaisille.

 

Arelaiset ovat tyytyväisiä työhönsä

Vuoden 2016 syksyllä tehdyn henkilöstökyselyn mukaan arelaiset ovat tyytyväisiä omaan työhönsä, työporukkaansa ja Areen työpaikkana. Kehityskohteena esiin nousi erityisesti vuorovaikutus, ja arkiviestinnän parantaminen onkin yksi vuoden 2016 sisäisistä painopisteistä. Teemme myös paljon lähiesimiestyön ja johtamisen parantamiseksi.

 

Kehitämme työturvallisuutta

Tavoitteenamme on nolla työtapaturmaa vuonna 2020. Kehitys tähän suuntaan on ollut hyvä. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä työtapaturmien vähentämiseksi ja viimeiset pari vuotta olemme panostaneet erityisesti tapaturmien tutkimiseen ja niistä oppimiseen sekä henkilösuojainten käyttöön. Tänä vuonna lisäämme säännöllisiä turvallisuustietoiskuja ja -koulutuksia koko henkilöstölle. Aren projektipäällikkö Karri Koponen ja työsuojelupäällikkö Mikko Tiainen kirjoittivat työturvallisuudesta blogiimme.

 

Henkilöstömme voi hyvin

Me huolehdimme henkilöstöstämme, mikä näkyy merkittävänä sairauspoissaolojen ja ennenaikaisten eläköitymisten vähenemisenä. Parantaaksemme ja ylläpitääksemme arelaisten työkykyä ja työhyvinvointia valmennamme esimiehiämme monin eri tavoin ja tiivistämme kumppanuutta työterveyshuollon kanssa. Vuonna 2015 otimme käyttöön terveysturvavakuutuksen pitääksemme entistä parempaa huolta kaikista arelaisista. Tuemme myös arelaisten vapaa-ajan virkistystoimintaa.

 

Henkilöstömäärän kehitys

Henkilöstömäärä 2013 – 2015

Jaa tämä:

Tule töihin Arelle

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja oman alansa huippuosaajia liittymään joukkoomme. Etsimme inspiroituvia työkavereita ja työyhteisön jäseniä – yksilöitä joilla on halua kehittää ja kehittyä osana oppivaa organisaatiota.