Henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.
3 300
talotekniikka-alan ammattilaista
Työturvallisuus on meille ykkösasia.

Osaava ja sitoutunut henkilöstö varmistaa tuloksentekokykymme.

Ammattitaito on osa kilpailukykyämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme. Olemme sitoutuneita kehittämään jatuvasti toimintaamme ja olemaan yhä parempi työnantaja kaikille arelaisille.

Arelaiset ovat tyytyväisiä työhönsä

Toteutamme vuosittain ulkopuolisen arvioijan toimesta henkilöstötyytyväisyyskyselyn, joiden tulosten pohjalta pyrimme aktiivisesti kehittämään henkilöstömme tyytyväisyyttä ja työolosuhteita. Henkilöstökyselyn mukaan arelaiset ovat tyytyväisiä ja sitoutuneita omaan työhönsä, työporukkaansa ja Areen työpaikkana.

Kehitämme työturvallisuutta

Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä työtapaturmien vähentämiseksi ja viimeiset pari vuotta olemme panostaneet erityisesti ennaltaehkäisevään turvallisuustyöhön. Tavoitteenamme on puolittaa tapaturmataajuus vuoteen 2020 mennessä.  Kannustamme henkilökuntaamme tekemään turvallisuushavaintoja mobiilijärjestelmän kautta ja palkitsemme sekä havaintojen tekemisestä että työturvallisuudelle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. 

Henkilöstömme voi hyvin

Me huolehdimme henkilöstöstämme, mikä näkyy merkittävänä sairauspoissaolojen ja ennenaikaisten eläköitymisten vähenemisenä. Parantaaksemme ja ylläpitääksemme arelaisten työkykyä ja työhyvinvointia valmennamme esimiehiämme monin eri tavoin ja olemme tiivistäneet kumppanuuttamme työterveyshuollon kanssa. Tuemme myös arelaisten vapaa-ajan virkistystoimintaa.

Jaa tämä:

Tule töihin Arelle

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja oman alansa huippuosaajia liittymään joukkoomme. Etsimme inspiroituvia työkavereita ja työyhteisön jäseniä – yksilöitä joilla on halua kehittää ja kehittyä osana oppivaa organisaatiota.