Россия
Sverige
In English

Urakointipalvelut

Arella on Suomen laajin valikoima taloteknistä osaamista sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tarjoamme kokonaisratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin ja infrarakentamiseen kaikkialla Suomessa.

Moderni talotekniikka antaa hyvät mahdollisuudet saavuttaa kiinteistön ympäristötavoitteet sekä uusissa että peruskorjattavissa rakennuksissa.  Are on suuri suomalainen rakennusyritys, jolla on kattava talotekninen osaaminen ja useiden vuosien kokemus lukuisista eri kiinteistöistä. Palvelutarjontaamme kuuluvat kaikki kiinteistöjen talotekniset ratkaisut, joiden yhteensovittaminen on helppoa, sillä kaikki kiinteistön rakentamiseen tarvittava osaaminen voidaan hankkia yhdestä paikasta.  Laajimmillaan tarjoamiimme kokonaisratkaisuihin sisältyy kiinteistöhuolto energiatakuineen.

Asiakkaanamme hyödyt kattavasta asiantuntemuksestamme sekä kyvystämme johtaa projekteja aina hankkeesta käyttöönottoon asti. Laadukkaan talotekniikan avulla teemme kiinteistöstäsi sekä kustannustehokkaan että energiatehokkaan, sisäolosuhteista tinkimättä. Erityisen ylpeitä olemme kehittämästämme Are Sensus® -järjestelmästä, joka on suunniteltu säästämään energiaa ja takaamaan optimaaliset sisäilmaolosuhteet.

Aren talotekniikkaurakoinnin palveluilla on DNV:n sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä.