Россия
Sverige
In English

KVR-urakointi ja hankekehitys

Aren avulla saat kiinteistöösi talotekniikan, joka vastaa juuri sinun tavoitteitasi.
2 900
talotekniikan ammattilaista käytössäsi
KVR-urakointi ja hankekehitys

Tarjoamme talotekniikan urakointia myös KVR-urakointina.

Kokonaisvastuurakentamistamisessa eli KVR-urakoinnissa urakoitsija huolehtii sekä kohteen suunnittelusta että urakkakokonaisuuden toteuttamisesta. Osaavan urakoitsijan käsissä työn hyvä laatu ja kustannustehokkuus ovat taattuja.  Are kantaa KVR-urakassa kokonaisvastuun hankevaiheesta aina käyttöönottoon.  Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputuloksesta tulee onnistunut.

 

KVR-urakointi laadun ja kustannustehokkuuden takeena

Onnistunut KVR-urakka säästää rahaa ja parantaa laatua.  Talotekniikka on monimutkainen kokonaisuus, jossa kaikki osat vaikuttavat toisiinsa muodostaen yhden kokonaisuuden. Asiakas saa parhaan hyödyn modernista talotekniikasta, kun se otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.  Parhaassa tapauksessa KVR-urakka päättyy virheettömään luovutukseen asiakkaalle, kuten esimerkiksi Are Oy:n Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle urakoimassa Jyväskylän Ruusupuisto -hankkeessa.

 

Kohteeseen ja tilaajan toiveisiin paras talotekniikka

Aren talotekniikan ammattilainen pystyy varmistamaan, että tekniikka ja rakennus toteuttavat yhteneväisiä tavoitteita muun muassa energiansäästön suhteen. Aren hankekehitys ja KVR-urakointi varmistavat,  että asiakas saa kiinteistöönsä  talotekniset ratkaisut, jotka tuottavat kiinteistöön käyttäjien tarpeita ja omistajien tavoitteita vastaavat olosuhteet ja toiminnallisuuden.

 

Asiantuntija apuna koko urakan ajan

Ammattilaistemme osaaminen on tukenasi ohjaamassa suunnittelua koko hankkeen ajan. Näin varmistat, että kiinteistösi talotekniikkaratkaisut toimivat yhteen mahdollisimman energiatehokkaasti ja modernin tekniikan parhaita ratkaisuja hyödyntäen.

Aren patentoima Are Sensus® on cleantech-kriteerit täyttävä talotekninen järjestelmä. Sensus toimitetaan aina KVR-urakkana, jolloin koko kiinteistön talotekniikka pelaa taatusti hyvin yhteen.

 

Tarjoamme kiinteistöjen koko talotekniikan:

 

Kiinteistöihin, infrarakentamiseen, erikoiskohteisiin

Are hallitsee talotekniikan kaikenlaisissa kiinteistöissä ja infrarakentamisen kohteissa.  Erikoisalaamme ovat muun muassa konesalit, voimalaitokset, infrarakentaminen, sairaalat, kulttuurirakennukset, kauppakeskukset ja muut erityisen vaativat kohteet.  Kehitämme kiinteistöstäsi laadukkaan talotekniikan avulla sekä kustannustehokkaan että energiatehokkaan, sisäolosuhteista tinkimättä.

 

Hankkeesta ylläpitoon

Suurena taloteknisenä toimijana palveluvalikoimamme kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Suunnitteluvaiheessa etsimme kiinteistöön parhaiten sopivat ratkaisut. Teemme kiinteistöön talotekniikan tuote- ja järjestelmäkohtaiset kustannusarviot ja tekniset vertailut: tällä on suuri merkitys kiinteistön käyttökustannusten ennakoinnin kannalta. Lisäksi kustannustehokkaat hankintakanavamme ovat käytössäsi koko hankkeen ajan. Osaava työvoima ja projektin vaiheiden perusteelinen hallinta tuottavat onnistuneet lopputuloksen. Urakan jälkeen asiakas saa halutessaa kauttamme kattavat talotekniset kiinteistönhoito- ja huoltoratkaisut:

Jaa tämä:

Tutustu Are Sensukseen

Aren patentoima Are Sensus® on cleantech-kriteerit täyttävä talotekninen järjestelmä. Sensus toimitetaan aina KVR-urakkana, jolla taataan saumattomasti toimiva talotekniikka.