Россия
In English

Linjasaneeraukset

Aren avulla saat kiinteistöösi linjasaneerauksen, joka vastaa juuri sinun tavoitteitasi.
Talon
tekniikka kerralla ajan tasalle
Aren ammattilaisten avulla.
Linjasaneeraukset ja putkiremontit

Are toteuttaa putkiremontteja ja laajempia linjasaneerauksia pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylän alueella.

Are on tunnettu ja kokenut linjasaneerausten ammattilainen. Laaja-alainen osaamisemme ja ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Korjaamme ja modernisoimme tarvittaessa koko kiinteistön talotekniikan ajan tasalle. Toteutamme putkiremontteja aina osaurakoista isohin linjasaneerauksiin KVR-urakkana. Laadukas työnjälki kestää aikaa ja säästää rahaa. Suuren osaajan kanssa on helppo toimia sillä vakioidut toimintamallit tuovat toimintaan ennakoitavuutta ja rutiinia.

 

Are osaa putkiremontit  

Putkiremontti on iso hanke, jonka toteutus vaatii ammattitaitoa. Are on tunnettu ja kokenut linjasaneerausten ammattilainen. Korjaamme ja kunnostamme asiakkaan tarpeiden mukaan vaikka koko kiinteistön talotekniikan luotettavasti.

 

Talotekniikka ajan tasalle

Putkiremontin yhteydessä kannattaa usein kunnostaa myös muu talotekniikka ajan tasalle. Korjattavaa on varsinkin sähköistyksessä, ilmanvaihdossa ja tietoliikenneyhteyksissä. Aren eri alojen ammattilaiset hoitavat kokonaisuuden, sillä talotekniikan palveluvalikoimamme on maan laajin: hoidamme muun muassa kaikki lämmitys-, vesi- ja viemäröintityöt, ilmanvaihtotyöt, sähköjärjestelmät sekä antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit.

 

Toteutus on asiakaspalvelua

Asiakaskokemus muodostuu yrityksen tuottamasta kokonaispalvelusta. Yhteistyön isännöitsijän ja urakoitsijan välillä pitää toimia hyvin. Aikataulujen pitävyys, työn jälki ja työmaajohdon tavoitettavuus ovat hankkeen sujumisen kannalta olennaisia.

Asukkaat ja muut saneerauksen aikana käytössä olevien tilojen käyttäjät tarvitsevat ajantasaista tietoa koko hankkeen ajan. Asiakaspalvelun laatu on meille tärkeää: Aren projektinjohto ja asentajat ovat saaneet hyvää palautetta asiakaspalveluasenteestaan. Kohteeseen nimetyn henkilöstön ja hyvän projektinhallinnan ansiosta työt etenevät aikataulussaan, kustannusarviot pitävät ja asukasviestintä hoituu esimerkillisesti, myös asuntokohtaisten lisätöiden osalta.

 

Arella on monta hyväksi havaittua ratkaisua asukasviestintään:

  • perustietopaketit
  • infotilaisuudet
  • mallihuoneet
  • sähköpostilistat
  • viikko- ja asuntokohtaiset tiedotteet

Näin asukkaat, taloyhtiön jäsenet, isännöitsijä ja muut yhteyshenkilöt tietävät koko ajan, missä vaiheessa remontti on ja miten se etenee.

Jaa tämä:

Arelta linjasaneeraukset myös asuinkiinteistöihin

Kannattaisiko putkiremontin yhteydessä kunnostaa myös sähköjärjestelmät, datakaapelointi tai antennijärjestelmä?