Россия
In English

Modernisointipalvelut

Talotekniikan modernisoinnilla kiinteistön kilpailukyky kuntoon.
30
miljardia euroa korjausvelkaa
odottaa korjaajia Suomessa
Talotekniikkaa korjausrakentamisen kohteisiin

Perusparannamme ja korjaamme kiinteistöjä monipuolisesti ja varmistaen tilojen tuottavuuden säilyttämisen.

Vanhentunut talotekniikka, huonot sisäolosuhteet ja huonosti toimiva tilajako vähentävät kiinteistön kilpailukykyä. Ympäristötavoitteet ovat kiristyneet, mutta samanaikaisesti energiankäytön hallinnan mahdollisuudet ovat kuitenkin parantuneet. Toteutamme kiinteistösi korjausrakentamisen ja modernisoinnin vaivattomasti ja laadukkaasti. Talotekniikan uudistamisen lisäksi tarjoamme myös rakentamisen palveluja.

 

Kiinteistön modernisointi aikataulussa alusta loppuun

Tarjoamme talotekniikan korjausrakentamista yksittäisistä kuntokartoituksista vaativiin korjaustoimenpiteisiin. Meille taloteknisten ratkaisujen yhteensovittaminen on helppoa, sillä kaikki kiinteistön rakentamiseen tarvittava osaaminen voidaan hankkia yhdestä paikasta. Tarvittaessa hoidamme kaiken suunnittelusta projektinjohtoon ja toteutukseen. Laajimmillaan palvelutarjontamme kattaa myös kiinteistöhuollon.

Ennakoimme korjausprojekteissa mahdolliset häiriöt ja käyttökatkokset ja teemme työt sovittujen aikataulujen mukaan, jotta kiinteistö saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin tuottavaksi.

 

Ammattilaisemme tekevät kattavat kuntoarviot ja energiaselvitykset päätöksenteon tueksi

Jokainen Aren toteuttama korjausrakentamisen hanke käynnistetään saneerattavan kiinteistön kartoituksella, jonka jälkeen suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveita ja tarpeita parhaiten vastaavat korjaustoimenpiteet. Esimerkiksi energiatehokkuuden parantaminen vaatii useiden erilaisten taloteknisten seikkojen huomioimista ja niiden vaikutusten syvällistä ymmärtämistä.

 

Kiinteistön talotekniikka kuntoon

Aren ammattilaiset hoitavat kiinteistön talotekniikan tason tulevaisuuden tarpeiden tasolle.  Kehitämme talotekniikan avulla kiinteistöstäsi laadukkaan, kustannustehokkaan ja energiatehokkaan – sisäolosuhteista tinkimättä. Talotekniikan palveluitamme täydentävät omat rakennusammattilaisemme, joiden avulla tilamuutokset onnistuvat nopeasti.

 

Korjaamme ja kunnostamme kiinteistöjen koko talotekniikan:

 

Are Sensus on energiatehokas ja moderni vaihtoehto

Are Sensus® -matalaenergiajärjestelmä on yksi vaihtoehto talotekniikan peruskorjaukseen. Sensus on ylivoimaisen energiatehokas monenlaisissa kiinteistöissä. Korjausrakennus ja perusparannuskohteissa Sensus-järjestelmän huomaamattomuus ja muunneltavuus mahdollistavat modernit talotekniset ratkaisut esimerkiksi arvokiinteistöjen pintoja vahingoittamatta.

 

Kiinteistöihin, infrarakentamiseen, erikoiskohteisiin

Are peruskorjaa ja modernisoi talotekniikan kaikenlaisissa kiinteistöissä ja infrarakentamisen kohteissa.  Erikoisalaamme ovat muun muassa konesalit, voimalaitokset, infrarakentaminen, sairaalat, kulttuurirakennukset, kauppakeskukset ja muut erityisen vaativat kohteet.

Jaa tämä:

Are tekee myös linjasaneerauksia

Vesi- ja viemärijohtojen keskimääräinen uusimisikä on 50 vuotta.