Россия
Sverige
In English

Uudisrakentaminen

Hyvin rakennettu moderni kiinteistö on pitkäikäinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas.
9001
Aren urakointipalveluilla
on DNV:n sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä
Talotekniikkaan uudisrakennuskohteisiin

Are on kokenut ja palveleva uudisrakentamisen ammattilainen.

Tarjoamme kaikki talotekniikan kokonaisratkaisut uudisrakennuksiin aina hankkeen suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen ja hyvään ylläpitoon asti. Meillä on kattava talotekninen osaaminen ja yli sadan vuoden kokemus urakoinnista.  Pystymme toteuttamaan suuretkin uudiskohteet kustannus- ja energiatehokkaasti. Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja sekä osaurakkana että kokonaisurakkana.

 

Laaja-alainen kokemus

Toteutamme talotekniset urakat ja infrarakentamisen laadukkaasti kaiken tyyppisiin kiinteistöihin. Arella on kattavaa urakointikokemusta vaativistakin kohteista: esimerkkeinä osaamisestamme ovat mm. kulttuurirakennukset, sairaalat, kauppakeskukset, tehtaat, voimalaitokset, tunnelit ja kaivokset.

 

Kaikki uudisrakennusurakat osaurakoista aina kokonaisurakoihin

Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja sekä osaurakkana että kokonaisurakkana. Osaurakat toteutetaan hyvällä yhteistyöllä ja ammattitaidolla. KRV-urakoinnissa Are huolehtii sekä kohteen suunnittelusta että urakkakokonaisuuden toteuttamisesta avaimet käteen -periaatteella.

 

Talotekniikan edelläkävijä

Toimimme koko Suomen alueella ja toteutamme uudisrakennuksiin kaikki kiinteistöjen talotekniset ratkaisut, joiden yhteensovittaminen on helppoa, sillä kaikki kiinteistön rakentamiseen tarvittava osaaminen voidaan hankkia yhdestä paikasta.

 

Tarjoamme kiinteistöjen koko talotekniikan:

 

Talotekniikan avulla energiankulutus kuriin

Uudisrakentamisessa on helppo hyödyntää uudenaikaisen talotekniikan keinoja energiakulutuksen alentamiseksi, jos talotekniikka otetaan huomioon suunnittelussa hankkeen alusta asti. Tarjoamme kiinteistön kaikki talotekniset ratkaisut ja järjestelmät ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta ja toimivuudesta. Näin varmistetaan, että kiinteistöä voidaan käyttää energiatehokkaasti.

Are osaa hyödyntää hyviä laitehyötysuhteita ja tehokasta lämmön talteenottoa, mutta Are on myös ilmaisenergioiden hyödyntämisessä Suomen paras osaaja. Are Sensus® on kehittämämme talotekninen järjestelmä, joka soveltuu todella hyvin uudiskohteisiin. Uusissa urakkakohteissa kiinteistön omistaja saa kokonaisvaltaisen, kiinteistön elinkaaren läpi kestävän talotekniikkaratkaisun, joka on ekologinen ja helposti muunneltava.

 

Kestävyys ja laatu

Aren kattava ja monialainen asiantuntemus takaa kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin uudisrakennuksiin. Osaavan urakoitsija käsissä työn hyvä laatu ja kustannustehokkuus ovat taattuja. Kokenut urakoitsija rakentaa uudiskohteen kerralla kuntoon.

Uusien rakennusten pitkäikäisyys ja kestävyys ovat meille tärkeitä. Kiinteistöjen muunneltavuus otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kiinteistön käytettävyyttä voidaan tehostaa muuttuvissa tilanteissa ja kiinteistön muutostyöt sujuvat mahdollisimman vaivattomasti.

Arella on itselle luovutukseen ja käyttöönottotarkastukseen koetellut käytännöt. Niiden avulla varmistetaan, että rakennus saadaan käyttöön heti projektin valmistuttua. Aren talotekniikkaurakoinnin palveluilla on DNV:n sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä.

Jaa tämä:

Are osaa talotekniikan

Aren asiakkaana saat käyttöösi Suomen kattavimman valikoiman taloteknisiä järjestelmiä ja tekniikoita.