Россия
In English

Aurinkosähköhanke

Energia- ja ekotehokas aurinkosähköhanke
-39 %
Päästötavoitteet on mahdollista saavuttaa
kannattavalla liiketoiminnalla
Are_aurinkopaneelit_aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköhanke on ekologinen ja kannattava investointi, joka nostaa yrityksesi kiinteistön arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.

Meiltä saat paitsi aurinkovoimalan, myös järkevät perusteet sen toteuttamiselle sekä oikean mitoituksen, joka perustuu asiantuntijoidemme tekemään kartoitukseen kiinteistön nykytilasta. Saneeraushankkeen toteuttaminen aurinkosähköhankkeena, takaa energia- ja ekotehokkaan lopputuloksen ja nostaa kiinteistösi arvoa.

 

Energiatehokas kokonaisratkaisu

Aurinkosähköhanke aloitetaan kartoittamalla kiinteistön energiansäästöpotentiaali ja suunnittelemalla sen pohjalta paras aurinkosähköjärjestelmää hyödyntävä talotekninen kokonaisratkaisu. Valaistussaneeraus yhdistettynä aurinkosähköjärjestelmän asennukseen, on tyypillinen esimerkki toteutettavasta kokonaisuudesta.

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että hanke toteutetaan aikataulussa, budjetissa ja kiinteistön käyttäjät huomioiden. Osaamisemme kattaa kaikki talotekniikan lajit ja rakentamisen palvelut. Tämä takaa, että tekniset ratkaisut mahdollisine rakennemuutoksineen nivoutuvat saumattomasti yhteen.

 

Lupaus energiansäästöstä

Aurinkosähköhankkeen rahoittamiseksi on olemassa erilaisia vaihtoja, jotka käydään läpi osana asiantuntijoidemme tekemää kartoitusta. Hankkeeseen liittyvien lupien ja tukien hakemisen hoidamme niin ikään osana kokonaispalvelua. Investointi ei ole investointi, jos se ei kannata. Annamme tuottolupauksen jokaiselle aurinkosähköhankkeelle.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä teknologiajohtajaamme Juho Siitoseen ja kysy lisää!

 

Jaa tämä: