Россия
Sverige
In English

Energiatehokkuus

Energiansäästöä olosuhteista tinkimättä.
-25 %
Are Sensus säästää energiaa
Are-Alykas-yllapito

Kiinteistön koko elinkaaren kattavat palvelut mahdollistavat energiankäytön optimoinnin.

Kiinteistön koko elinkaaren ja kaikki tekniikan lajit kattava osaamisemme mahdollistaa energia- ja ekotehokkuuden huomioimisen jo järjestelmien suunnittelu- ja integrointivaiheessa. Oma tuotekehityksemme etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla kiinteistön hiilijalanjälkeä pystytään madaltamaan sisäolosuhteista tinkimättä. Ylläpito- ja huoltotoimintaamme ohjataan ennakoivasti, huomioiden kiinteistön koko elinkaari ja käytölle asetetut vaatimukset.

 

Are Sensus – vihreä valinta

Are Sensus on cleantech-kriteerit täyttävä talotekniikkajärjestelmä, joka takaa kiinteistön energiatehokkuuden ja tilojen muunneltavuuden. Sensuksen älykkyys perustuu ilmaisenergioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen ja kierrättämiseen, jolloin rakennus kuluttaa ostoenergiaa 25 % tavanomaista tekniikkaa vähemmän. Sensus on ainoa talotekninen järjestelmä, joka yhdistää lämmityksen, jäähdytyksen ja ilmanvaihdon huipputehokkaasti. Järjestelmä on käytössä yli 40 kiinteistössä erinomaisin tuloksin. Tutustu Kuopion Verotalon referenssiin.

 

Älykäs ylläpito säästää energiaa

Kehittynyt kiinteistön talotekniikka on monimutkainen kokonaisuus, jota on helppo hallita Aren syvän ja laaja-alaisen osaamisen ja saumattomasti toimivan ammattilaisten verkoston avulla.   Meillä on halu kehittää ylläpitotoimintaa jatkuvasti kestävämpään ja tehokkaampaan suuntaan.

Kiinteistön koko talotekniikan kattavat palvelut rakennetaan kiinteistölle ja sen käytölle asetettuja tarpeita vastaavaksi. Päivittäistä ylläpitotoimintaa tuetaan asiantuntijapalvelujen ja etävalvonnan avulla, huomioiden elinkaarelle asetetut energiansäästö- ja olosuhdetavoitteet. Systemaattinen johtamismalli takaa laadukkaan ja ennakoivan toiminnan läpi koko organisaation.
Tutustu Cityconin kauppakeskuksissa saavutettuihin tuloksiin.

 

Jaa tämä:

Mitattu suoritusteho takaa luotettavat tulokset.

Aren asiantuntijapalvelut tukevat Älykkään ylläpidon toimintaa.