Россия
In English

Energiaa auringosta

Energia- ja ekotehokas aurinkosähköhanke
-39 %
Päästötavoitteet on mahdollista saavuttaa
kannattavalla liiketoiminnalla
Are_aurinkopaneelit_aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköhanke on ekologinen ja kannattava investointi, joka nostaa yrityksesi kiinteistön arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti kiinteistöihin, joissa sähkönkulutus on suurta kesäkauden aikana. Esimerkiksi isoissa kauppa- ja toimistokiinteistöissä aurinkovoimala on paitsi ekologinen myös kannattava investointi, jonka avulla voidaan nostaa kiinteistön arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.  

Meiltä saat paitsi aurinkovoimalan, myös järkevät perusteet sen toteuttamiselle sekä oikean mitoituksen, joka perustuu asiantuntijoidemme tekemään kartoitukseen kiinteistön nykytilasta. Saneeraushankkeen toteuttaminen aurinkosähköhankkeena, takaa energia- ja ekotehokkaan lopputuloksen.

 

Energiatehokas kokonaisratkaisu

Aurinkosähköhanke aloitetaan kartoittamalla kiinteistön energiansäästöpotentiaali ja suunnittelemalla sen pohjalta paras aurinkosähköjärjestelmää hyödyntävä talotekninen kokonaisratkaisu. Valaistussaneeraus yhdistettynä aurinkosähköjärjestelmän asennukseen, on tyypillinen esimerkki toteutettavasta kokonaisuudesta.

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että hanke toteutetaan aikataulussa, budjetissa ja kiinteistön käyttäjät huomioiden. Osaamisemme kattaa kaikki talotekniikan lajit ja rakentamisen palvelut. Tämä takaa, että tekniset ratkaisut mahdollisine rakennemuutoksineen nivoutuvat saumattomasti yhteen.

 

Investoi ilman riskiä

Sopimusmalli on helppo tapa päästä hyötymään aurinkosähköjärjestelmästä, ilman että investointia järjestelmään tarvitsee tehdä. Mallissa kannamme operatiivisen ja toiminnallisen riskin eli mahdollisissa vika- tai huoltotarpeissa voit huoletta luottaa ammattilaistemme palveluun.

Sopimusmallilla tehdyssä aurinkohankkeessa ostat järjestelmän tuottaman sähkön joko sähköverkkosähköä halvemmalla hinnalla tai erikseen sovittuun kiinteään hintaan. Tarjous ja ehdotus investointimallista tehdään alkukartoituksen yhteydessä.

Halutessasi voit hankkia aurinkovoimalan kauttamme myös ilman palvelumallia. Koko Suomen kattava huoltoverkostomme varmistaa, että aurinkosähköjärjestelmäsi pysyy kunnossa ja tuottaa tehokkaasti koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Jaa tämä:

Pohjoismaiden suurin aurinkosähköhanke

Are mukana S-Voimalle toteutettavassa 10 MV suurhankkeessa, jossa 40 liikekiinteistön katolle asennetaan aurinkovoimalat.