Россия
In English

Digitalosaatio eli digitalisaatio kiinteistöissä

Millaisia mahdollisuuksia digitalosaatio tuo sinun liiketoiminnallesi?
BIOT
=
rakennusten internet
Digitalosaatio eli digitalisaatio kiinteistöissä

Digitalosaation aika on nyt.

Entä jos kulunvalvontaan kertyvän datan, tulevien sääennusteiden tai läsnäolotunnistuksen mukaan voisi jo ennalta optimoida kiinteistön olosuhteita? Mitä jos tulevaisuudessa olisi mahdollista luopua kokonaan ennakoivista kausihuolloista ja siirtyä laitteiden tarpeenmukaiseen huoltoon? Internet of buildings, BIOT, rakennusten internet. Kiinteistöalan digitalisoitumiseen liittyviä termejä on monia, mutta yksi on varmaa: murros tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin ja mullistamaan alan perusteitaan myöten. Me Arella teemme aktiivisesti töitä tulevaisuuden taloteknisten ratkaisujen löytämiseksi sekä kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotoiminnan kehittämiseksi.

 

Kiinteistöala kehittyy yhteistyöllä

Kiinteistöalan digivelka kasvaa kovaa vauhtia. Yhteistyössä alan toimijoiden ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa on takamatka mahdollista kuroa umpeen. Millaisia mahdollisuuksia digitalosaatio tuo sinun liiketoiminnallesi? Onko mielessäsi BIOT-hanke, johon tarvitset taloteknisen kumppanin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin jutellaan lisää. 

 

Kehityshankkeita on käynnissä

Are on mukana mm. Aalto-yliopiston viime vuoden syyskuussa käynnistyneessä Internet of Buildings -tutkimushankkeessa, jonka yhtenä tavoitteena on selvittää, miten kiinteistöt voidaan parhaiten verkottaa systeemiksi etävalvomoiden, koneiden internetin tai palveluorganisaation kautta. Tavoitteenamme on antaa oma panoksemme kiinteistöalan ja koko yhteiskunnan kannalta merkittävän asian kehittämiseen sekä löytää asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja kiinteistöjen resurssien käytön tehostamiseksi ja uusiutuvien luonnonvarojen käytön lisäämiseksi.

 

Käsi kädessä Internet of Buildings -hankkeen kanssa kulkee Älykäs valvomo -kehityshanke, jossa pyrimme löytämään uusia ratkaisuja kiinteistöjen etävalvontaan ja ylläpidon ohjaamiseen. 

 

Visiointia ja pilotteja

Tulevaisuuden taloteknisiä ratkaisuja kehitetään tutkimushankkeiden lisäksi käytännön työn äärellä. Ylläpitotoimintaamme ohjaava Älykkään ylläpidon toimintamalli on omiaan synnyttämään uusia innovaatioita. Tutkimushankkeiden ohella kannustamme henkilöstömme rohkeasti kokeilemaan: tarpeeseen tehdyt nopeat pilotoinnit, voivat tuoda alalle uusia, älykkäitä ratkaisuja.

 

Tutustu Aren teknologiajohtaja Juho Siitosen Digitalosaatio-esitykseen Älykäs kiinteistön ylläpito -tapahtumassa.

Jaa tämä: