Россия
Sverige
In English

Tilamuutokset ja modernisoinnit

Talotekniset ratkaisut ja rakentamisen palvelut saman katon alta!
1600
Kiinteistöpalvelujen ammattilaista palveluksessasi
Toimintamme kattaa koko Suomen
Are-tilamuutokset-modernisointi

Are toteuttaa kiinteistöjen ja taloteknisten järjestelmien muutos- ja modernisointipalveluita valtakunnalisesti.

Kiinteistön elinkaaren aikana tilat harvoin pysyvät muuttumattomina. Käyttäjien tarpeet, tekniikan vanheneminen ja kiinteistölle asetetut tehokkuusvaatimukset saattavat myös edellyttää muutosten tekemistä taloteknisiin järjestelmiin. Kiinteistön käyttötarpeen muuttuessa tai taloteknisten järjestelmien ikääntyessä on hyvä kartoittaa mahdolliset muutostarpeet. Tilojen modernisointi parantaa viihtyisyyttä, säästää kustannuksia, lisää käyttäjien tyytyväisyyttä ja pidentää kiinteistön käyttöikää.

 

Tilamuutos- ja modernisointiratkaisut suuriinkin kohteisiin

Taloteknisten järjestelmien kokonaisvaltainen hallinta ja laadukkaat rakentamisen palvelut, mahdollistavat tilamuutos- ja modernisointihankkeiden toteuttamisen joustavasti ja laadukkaasti. Suurena taloteknisenä toimijana pystymme tekemään suurempiakin kohteita lyhyessäkin aikataulussa. Tilamuutos- ja modernisointiratkaisut saat kauttamme:

 

Kiinteistön talotekniikka tuottamaan

Huonot sisäolosuhteet, suuri energiankulutus ja isot korjauskustannukset ovat ongelmia, jotka vähentävät kiinteistön kilpailukykyä ja käyttäjien viihtyvyyttä. Modernisoimalle kiinteistösi talotekniikan säästät rahaa ja ympäristöä. Palvelumme kattavat koko kiinteistön talotekniikan:

 

Kokonaisvaltainen palvelu Arelta

Toimintaamme ohjaa Älykäs ylläpito -toimintamalli, jossa tehtäviä toimenpiteitä suunnitellaan, tarkastellaan ja johdetaan asiakaslähtöisesti kiinteistön koko elinkaaren osalta. Kiinteistön koko elinkaaren huomioiva ylläpito mahdollistaa säästöjen saavuttamisen kiinteistön käyttökustannuksissa sekä ympäristöystävällisen ja kestävän kiinteistönhoidon ratkaisun. Modernisointihankkeiden lähtökohta onkin usein energiatehokkuuden ja kiinteistön olosuhteiden parantaminen ja tätä kautta kiinteistön käyttöiän pidentäminen.

Tilamuutosten ja modernisoinnin lisäksi toteutamme korjausrakentamisen palvelut aina yksittäisistä kuntokartoituksista vaativiin korjaustoimenpiteisiin.

Jaa tämä:

Are Sensus®

Aren patentoima talotekninen järjestelmä sopii loistavasti myös modernisointihankkeisiin ja korjausrakentamiseen.