Россия
Sverige
In English

Ylläpidon tukipalvelut

Ylläpidon tukipalvelut tukevat päivittäistä ylläpito- ja huoltotoimintaa sekä ylläpitotoiminnan kehittämistä.
24/7
Etävalvonta seuraa mitä kiinteistössä tapahtuu
vuoden jokaisena päivänä
Are-asiantuntijat-etavalvonta

Tarjoamme kaikille kiinteistöhuollon- ja ylläpidon sopimusasiakkaillemme ympärivuorokautisen päivystyksen ja etävalvomon palvelut.

Kiinteistönhoidon tukipalvelumme mittaavat ja analysoivat kiinteistön ylläpidon toiminnan tuloksellisuutta sekä tarjoavat palveluja, jotka sekä turvaavat päivittäisen ylläpitotoiminnan sujuvuuden että mahdollistavat toiminnan kehittämisen koko kiinteistön elinkaaren ajan.

 

Asiakaspalvelukeskus takaa toimivan palvelun

Asiakaspalvelukeskuksemme takaa kaikille huollon- ja ylläpidon sopimusasiakkaille toimivan palvelun kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelukeskus vastaanottaa palvelupyynnöt, kirjaa ne järjestelmään ja ohjaa edelleen kiinteistönhoitajille. Asiakaspalvelukeskuksen päivystysnumero on 020 530 5700.

 

Valvomopalvelut – seurantaa, ohjausta ja analysointia

Valvomomme on komentokeskus, jolla on tärkeä tehtävä kiinteistönhuollon sopimusasiakkaiden palvelemisessa ja palvelun laadun turvaamisessa.  Valvomo vastaanottaa talotekniset hälytykset ja vikailmoitukset, organisoi korjaustyöt ja antaa tarvittaessa teknistä neuvontaa.  

Etävalvontapalvelumme hyödyntävät kiinteistön rakennusautomaatiojärjestelmää. Seuraamme jatkuvasti sopimuskohteidemme energiankulusta ja kiinteistön olosuhteita monitoroimalla mm. kiinteistön lämmön-, sähkön- ja veden toteutunutta kulutusta sekä kulutustrendejä. Kertynyt data analysoidaan ja raportoidaan asiakkaalle kuukausittain, ja mahdolliset korjaavat toimenpiteet ja kehitysehdotukset tuodaan esille raportoinnin yhteydessä.  Etävalvonnan lisäksi voimme tarvittaessa etäohjata asiakkaidemme kiinteistöjen talotekniikkaa ja tehdä säätöjä esimerkiksi ilmanvaihtoon tai lämmitykseen.

 

Asiantuntijapalvelut pureutuvat pintaa syvemmälle

Asiantuntijapalvelumme tukevat Älykkään ylläpidon toimintaa. Luomme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa mittariston, joka huomioi kiinteistösi erityistarpeet ja ylläpitotoiminnalle asetetut tavoitteet. Toiminnan tuloksellisuutta seurataan ja analysoidaan systemaattisesti: näin mahdollistetaan ylläpitotoiminnan kehittäminen tavalla, joka huomioi kiinteistön koko elinkaaren. Kauttamme saat kattavasti energian- ja sisäolosuhteiden hallintaan liittyvät palvelut, kokonaisvaltaiset kuntoarviot sekä järjestelmätekniset asiantuntijapalvelut.

Jaa tämä:

Kiinteistön voi optimoida!

Oikein mitoitettu huolto- ja ylläpito toiminta tuottaa säästöjä.