AmRest ja Are ovat sopineet yhteistyöstä Pietarissa

Ravintolayhtiö AmRest ja Are ovat sopineet Amrestin teknisestä huollosta ja ylläpidosta. Sopimuksen mukaan AmRest-ravintolaketjun kaikkien talotekniikkajärjestelmien hälytyspalvelut kuuluvat nyt Aren vastuulle.

 

”Mielestämme Arella on hyvä tekninen kalusto ja asiantunteva henkilöstö. Yksi sopimukseen johtaneista seikoista oli se, että Arella on myös vuorokauden ympäri toimiva varasto. Siten 24 h vuorokaudessa auki oleviin ravintoloihimme on mahdollista vaihtaa talotekniikkajärjestelmien vialliset komponentit milloin tahansa, arki- ja pyhäpäivinä”, kertoo AmRestin pääjohtaja V. S. Ivanov.

 

”АmRest hallitsee yli 100 ravintolaa Venäjällä ja on yksi suurimmista toimijoista pikaruokamarkkinoilla. Tämän vuoksi yhteistyön avaus on meille todella tärkeää. Otamme käyttöömme laajan kokemuksemme ja asiantuntijuutemme alalta, jotta yhä enemmän asiakkaita pääsisi nauttimaan AmRest-ravintolaketjun palveluista”, toteaa Ville Paasonen,  OOO Aren operatiivinen johtaja.

 

Lisätietoja:
Ville Paasonen, operatiivinen johtaja, OOO Are, puh. +7 921 9323 371(Venäjä), + 358 40 300 5414 (Suomi), ville.paasonen@are.fi

www.are.spb.ru

Jaa tämä: