Hyppää sisältöön

Tilamuutokset ja saneeraukset

Perusparannamme ja modernisoimme kiinteistöjen talotekniikkaa ja rakenteita, varmistaen että toteutetut ratkaisut ovat energiatehokkaita ja käyttäjiä palvelevia.

Tarjoamme

Meiltä asiakkaamme saavat kiinteistön modernisointipalvelut pienistä saneerauksista vaativiin korjausrakentamisen hankkeisiin.

Asiakkaamme hyötyvät monipuolisesta osaamisestamme: taloteknisten järjestelmien ohella toteutamme myös muutosten vaatimat rakennustyöt omien ammattilaistemme voimin.

Kuntoarviot ja energiaselvitykset tukevat päätöksentekoa

Jokainen toteuttamamme modernisointihanke käynnistetään saneerattavan kiinteistön kartoituksella, jonka jälkeen suunnittelemme toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavat korjaustoimenpiteet.

Asiantuntijayksikkömme tuella valitsemme kiinteistöösi energiatehokkaimmat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut, jotka huomioivat kiinteistön elinkaarelle asetetut tavoitteet.

LVIS-järjestelmien lisäksi palvelumme kattavat:

Automaatio

Rakennusautomaatiojärjestelemät

Jäähdytys

Jäähdytysjärjestelmät

Turva ja sammutus

Kiinteistön turva– ja sammutusjärjestelmät

Rakennus- ja remonttipalvelut

Talotekniikan ohella saat meiltä tilamuutoksen vaatimat remontointipalvelut. Pienten pintaremonttien ohella toteutamme myös vaativat rakennustyöt.

Projektinjohto yksissä käsissä

Taloteknisten järjestelmien kokonaisvaltainen hallinta ja laadukkaat rakentamisen palvelut, mahdollistavat tilamuutos- ja modernisointihankkeiden toteuttamisen joustavasti ja laadukkaasti.

Osaava projektinjohtomme huolehtii, että hankkeesi sujuvuudesta käyttäjiä kuunnellen. Saat meiltä osa-urakoiden lisäksi toimitiloihisi avaimet käteen –toteutuksen, jossa huolehdimme sekä hankkeen suunnittelusta että toteutuksesta.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!