Sähkö

Käytönjohtaja varmistaa kiinteistösi sähkölaitteiden toimivuuden ja turvallisuuden.
800
Sähköalan ammattilaista
urakoi ja huoltaa järjestelmiä kaikkialla Suomessa
Sähkökäytönjohtaja

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki kiinteistöjen sähköjärjestelmien ratkaisut. Suomen laajin asennus- ja huoltoverkosto koostuu yli 800 alan ammattilaisesta.

Asennus- ja huoltopalvelujen lisäksi saat meiltä sähköverkkojen vika- ja häiriötilannekartoitukset, kuormitusmittaukset sekä sähköjärjestelmien muutokset, laajennukset ja modernisoinnit.

 

UPS- ja varavoimaratkaisut

Perinteisten sähköratkaisujen ohella suunnittelemme, toteutamme ja huollamme UPS- ja varavoimajärjestelmiä, joilla varmistetaan sähkönsyöttö kriittisissä kohteissa, kuten konesaleissa, sairaaloissa ja kaupan kiinteistöissä.

Tarjoamme UPS-järjestelmät, 48V DC-järjestelmät sekä diesel-generaattorit alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla toteutettuna. Toimitamme yksinoikeudella Riello Electronican ja Huawein valmistamia UPS-järjestelmiä ja toimimme heidän auktorisoimana huoltoliikkeenään. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden merkittävien toimittajien kanssa.

Suunnittelupalvelumme mitoittaa varavoimaratkaisun tarpeesi mukaisesti ja huomioi tarpeet myös muun talotekniikan, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön, turvajärjestelmien ja automatiikan osalta. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin täältä.

 

Käytönjohtajapalvelut 

Tarjoamme sähkölaitteistojen käytönjohtajapalveluita valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistötyyppeihin. Ammattitaitoiset käytön johtajamme varmistavat että sähköturvallisuuslakia noudatetaan sähkölaitteiston käytössä ja huollossa.

Turvallisuuden ja toimivuuden ohella huolehdimme sähköjärjestelmien vuosi- ja määräaikaishuoltojen toimivuudesta, järjestelmien energiatehokkuudesta ja toiminnan kehittämisestä. Laadukkaiden käytönjohtajapalvelujemme piirissä on useita satoja kohteita

Jaa tämä:

UPS ja varavoima

Varmista sähkön häiriötön jakelu kriittisissä kohteissa.