Hyppää sisältöön

Sähkö

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki kiinteistöjen sähköjärjestelmien ratkaisut.

Yleistä

Asennus- ja huoltopalvelujen lisäksi saat meiltä sähköverkkojen vika- ja häiriötilannekartoitukset, kuormitusmittaukset sekä sähköjärjestelmien muutokset, laajennukset ja modernisoinnit.

Häiriötön sähkönsyöttö
UPS- ja varavoimaratkaisut

Perinteisten sähköratkaisujen ohella suunnittelemme, toteutamme ja huollamme UPS- ja varavoimajärjestelmiä, joilla varmistetaan sähkönsyöttö kriittisissä kohteissa, kuten konesaleissa, sairaaloissa ja kaupan kiinteistöissä.

Tarjoamme UPS-järjestelmät, 48V DC-järjestelmät sekä diesel-generaattorit alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla toteutettuna. Toimitamme yksinoikeudella Riello Electronican ja Huawein valmistamia UPS-järjestelmiä ja toimimme heidän auktorisoimana huoltoliikkeenään. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden merkittävien toimittajien kanssa. ARE:n edustamat sähkönjakelulaitteet ovat teknisesti alansa huippua ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Asiakas saa tarpeisiinsa soveltuvan laitteiston ja kaikkiin merkkeihin soveltuvat akustot.

Suunnittelupalvelumme mitoittaa varavoimaratkaisun tarpeesi mukaisesti ja huomioi tarpeet myös muun talotekniikan, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön, turvajärjestelmien ja automatiikan osalta.

Huolto
Käytönjohtajapalvelut

Tarjoamme sähkölaitteistojen käytönjohtajapalveluita valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistötyyppeihin. Ammattitaitoiset käytön johtajamme varmistavat että sähköturvallisuuslakia noudatetaan sähkölaitteiston käytössä ja huollossa.

Turvallisuuden ja toimivuuden ohella huolehdimme sähköjärjestelmien vuosi- ja määräaikaishuoltojen toimivuudesta, järjestelmien energiatehokkuudesta ja toiminnan kehittämisestä. Laadukkaiden käytönjohtajapalvelujemme piirissä on useita satoja kohteita.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!