Hyppää sisältöön

Rakennusautomaatio

Viritämme kiinteistösi energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden huippuunsa.

Yleistä

Rakennusautomaatiojärjestelmän huolellinen suunnittelu ja toteutus säästävät kustannuksia ja ympäristöä. Toteutamme haastavatkin automaatioratkaisut, huoltoa ja korjauksia unohtamatta.

Rakennusautomaatioon liitetty etävalvonta varmistaa, että kiinteistösi toimii suunnitellusti. Rakennusautomaation tuottaman tiedon analysoinnin avulla voidaan tarkentaa laitteiden säätöä, tehostaa huollon suunnittelua ja korjaustarpeiden kartoitusta. Tämä taas vähentää merkittävästi ylläpidon kustannuksia.

Valmistajat

Automaatiojärjestelmät alan johtavilta valmistajilta

Varmistamme, että kiinteistösi LVIS-prosesseja ohjaavat automaatiojärjestelmät toimivat optimaalisesti ja että järjestelmien investointitarpeet jakautuvat suunnitelmallisesti ja järkevästi kiinteistön koko elinkaarelle.

Edustamme alan johtavia automaatiojärjestelmävalmistajia. Toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajien kanssa ja pystymme siksi tarjoamaan kattavan valikoiman varaosia lähes kaikkiin olemassa oleviin automaatiojärjestelmiin.

ARE Cloud

ARE Cloud – hallinnoi ja seuraa kiinteistösi toimintaa

ARE Cloud on rakennusautomaatioteknologian, IoT-ratkaisujen ja digitaalisen palvelualustan yhdistelmä, joka liittää toisiinsa kiinteistöstä saatavan reaaliaikaisen tiedon tallentamisen, visualisoinnin ja tiedon analysoinnin sekä tiedon perusteella tehtävät toimenpiteet. Järjestelmä myös yhdistää eri kiinteistöistä kerättyä dataa.

Pilvipalveluna toteutetun valvomopalvelumme avulla pystyt hallinnoimaan ja seuraamaan kiinteistösi hyvinvointia, olosuhteita ja energian kulutusta. Palveluun on mahdollista luoda erilaisia käyttöliittymiä kiinteistön omistajan, huoltoliikkeen tai käyttäjien tarpeisiin. Tietoturvalliseen palveluun pystyy kirjautumaan millä tahansa verkkoon liitetyllä älylaitteella.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!