Rakennusautomaatio

Viritämme kiinteistösi energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden huippuunsa.
24/7
Rakennusautomaatioon liitetty etävalvonta
varmistaa, että kiinteistösi toimii suunnitellusti.
Rakennusautomaatio varmistaa järjestelmien toiminnan

Rakennusautomaatiojärjestelmän huolellinen suunnittelu ja toteutus säästävät kustannuksia ja ympäristöä. Toteutamme haastavatkin automaatioratkaisut, huoltoa ja korjauksia unohtamatta.

Rakennusautomaation tuottaman tiedon analysoinnin avulla voidaan tarkentaa laitteiden säätöä, tehostaa huollon suunnittelua ja korjaustarpeiden kartoitusta. Tämä taas vähentää merkittävästi ylläpidon kustannuksia.

 

Automaatiojärjestelmät alan johtavilta valmistajilta

Varmistamme, että kiinteistösi LVIS-prosesseja ohjaavat automaatiojärjestelmät toimivat optimaalisesti ja että järjestelmien investointitarpeet jakautuvat suunnitelmallisesti ja järkevästi kiinteistön koko elinkaarelle.

Edustamme alan johtavia automaatiojärjestelmävalmistajia. Toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajien kanssa ja pystymme siksi tarjoamaan kattavan valikoiman varaosia lähes kaikkiin olemassa oleviin automaatiojärjestelmiin.

 

Areena – hallinnoi ja seuraa kiinteistösi toimintaa

Areena on rakennusautomaatioteknologian, IoT-ratkaisujen ja digitaalisen palvelualustan yhdistelmä, joka liittää toisiinsa kiinteistöstä saatavan reaaliaikaisen tiedon tallentamisen, visualisoinnin ja tiedon analysoinnin sekä tiedon perusteella tehtävät toimenpiteet. Järjestelmä myös yhdistää eri kiinteistöistä kerättyä dataa.

Pilvipalveluna toteutetun valvomopalvelumme avulla pystyt hallinnoimaan ja seuraamaan kiinteistösi hyvinvointia, olosuhteita ja energian kulutusta. Palveluun on on mahdollista luoda erilaisia käyttöliittymiä kiinteistön omistajan, huoltoliikkeen tai käyttäjien tarpeisiin. Tietoturvalliseen palveluun pystyy kirjautumaan millä tahansa verkkoon liitetyllä älylaitteella.

Jaa tämä:

Tieto ohjaa toimintaa

Suunnittelemme yhdessä kanssasi koko kiinteistön elinkaaren kattavan palvelukokonaisuuden.