Kaupan kylmä

Kylmä-2000 on nyt ARE
Kylmä
ratkaisut
kaupan alalle

Energiatehokkuutta kaupan kylmään

Kylmä-2000 ja kaupan kylmäpalvelut ovat nyt osa ARE:a ja sen palveluvalikoimaa

Huolto

Yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää, reilua ja tehokasta – etkä koskaan maksa turhasta!

Kaupan kylmän huoltopäivystyksemme palvelee vuorokauden ympäri numeroissa
09 8561 7950 Uusimaa ja Salon seutu
09 8561 7954 Häme (Lahti, Hämeenlinna ja Forssa)
09 8561 7955 Kymenlaakso

Optimointi – kylmälaitoksen energiaoptimointi pitää kulutuksen kurissa

Kylmälaitoksen energiankulutus on merkittävä osa koko myymälän kulutuksesta.

Kylmälaitoksen energiaoptimoinnilla on onnistuttu parhaimmillaan säästämään yksittäisen myymälän kylmälaitoksen kulutuksesta jopa 40 % – ilman erillisiä investointeja tai muutostöitä. Käytännössä optimointi tarkoittaa laitoksen toimintojen tarkastamista. Optimoinnin selkeimmät säästöt saavutetaan pian optimointiprosessin aloittamisen jälkeen. Kulutuksen valvonta on jatkuva prosessi, joka vaatii asetusten tarkastamista määräajoin.

Teemme optimointeja yksilöidysti, juuri sinun kylmälaitoksesi tarpeisiin. Kysy tarjous tai lisätietoa: kaupankylma@are.fi

Asennus

Asennamme elinkaarikustannuksiltaan tehokkaat kylmälaitokset 100 % toimitusvarmuudella. Työssämme yhdistyy tehokkuus sekä tinkimätön laatu. Tehokkuus näkyy virtaviivaisissa toimintatavoissa, nopeassa työnohjauksessa ja logistiikassa. Laadukas työ ja kestävien ratkaisujen tekeminen rakennushetkellä takaavat laitokselle kustannustehokkaan toiminnan koko sen elinkaaren ajan. Osaamisemme takaa, että laitoksesi toimii moitteetta, ja olet työhömme tyytyväinen.

Toimitamme asennuskohteisiin CO2 booster kompressoriyksiköt, sekä valmistamme myös itse mittatilaustyönä kompressorikoneikkoja vaativiin erikoiskohteisiin.

Jaa tämä: