Hyppää sisältöön

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Perheyhtiönä välitämme, että rakennettu ympäristö kestää sukupolvelta toiselle ja uusiutuu, kuten mekin. Kannamme vastuun kiinteistöjen elinvoimasta, joka luo kestävää arvoa kiinteistön omistajille, käyttäjille ja meille kaikille.

Kestäviä kiinteistöjä sukupolvelta toiselle

Perheyhtiönä välitämme, että rakennettu ympäristö kestää sukupolvelta toiselle ja uusiutuu, kuten mekin. Kannamme vastuun kiinteistöjen elinvoimasta, joka luo kestävää arvoa kiinteistön omistajille, käyttäjille ja meille kaikille.

ARE:n kestävän kehityksen ohjelmassa korostuvat ihmiset, ympäristö ja eettiset toimintatavat. Ohjelma laadittiin yhdessä työryhmän kanssa, johon kuului edustajia konsernin eri ammattiryhmistä ja liiketoiminta-alueilta Suomesta ja Ruotsista. Lisäksi työhön osallistui myös muita yrityksemme sidosryhmiä, kuten asiakkaitamme, omistajamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen.

Tutustu vastuullisuustekoihimme

Kestävän kehityksen raportti

Rakennamme ja ylläpidämme kestävämpää huomista

ARE:n arvonluontimalli kuvaa, millaista arvoa luomme strategiamme ja vastuullisuustyömme kautta asiakkaillemme, yhteiskunnalle, ihmisille ja ympäristölle. Vaikuttavuuden tunnistaminen auttaa meitä strategiamme toteuttamisessa ja luo edellytyksiä vastuulliselle yhteistyölle ja kestäville ratkaisuille.

Tarjoamiimme prosesseihin kuuluu laaja valikoima projekteja ja palveluita, joihin panoksensa antavat 3 300 arelaista Suomessa ja Ruotsissa. Arelaisten lisäksi luomme arvoa tietotaitomme, ARE-brändimme ja toimittajiemme muodostaman kokonaisuuden avulla. Yhdessä rakennamme ja ylläpidämme kestävää yhteiskuntaa.

Arvonluontimalli

3 300 arelaista

panostaa osaamisellaan palveluihin ja projekteihin Suomessa ja Ruotsissa.

Kestävä kehitys

on osa päivittämistä arkeamme.

Kestävä kehitys osana arkea

Sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuu ovat mukana ARE:n strategiassa ja näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Jokainen arelainen voi tunnistaa nämä vastuualueet myös omassa arjessaan.

Ihmiset

Yhdessä ja turvallisesti osaavien arelaisten kanssa

Sitoutuneet ja osaavat arelaiset mahdollistavat yrityksemme menestyksen. Tarjoamme ammattilaisillemme kestävään työntekoon ja jatkuvaan oppimiseen sopivan, turvallisen työympäristön. Yhdessä teemme ARE:sta toimialan houkuttelevimman työnantajan. Toimimme avoimessa ja monimuotoisessa työyhteisössä.

Ympäristö

Avainasemassa ARE:n energiatehokkaat ratkaisut ja palvelut

Edistämme jatkuvasti älykkäiden ja vähähiilisten kiinteistöjen kehitystä. Luomme Energiansäästöjä asiakkaillemme​: tarjoamme energiatehokkaita ratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa kaikilla kiinteistön elinkaaren tasoilla. Pyrimme minimoimaan omasta toiminnastamme aiheutuvat ympäristövaikutukset ja pienennämme omaa hiilijalanjälkeämme.

Yhteiskunta

Luotettavasti, kannattavasti ja kestävästi

Tavoittelemme kestävää ja kannattavaa taloudellista kasvua. Teemme asiat mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti, laadusta tinkimättä. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaisille väärinkäytöksille. Kaikki työntekijämme ja yhteistyökumppanimme noudattavat eettisiä ohjeitamme. Olemme luotettava kumppani ja meihin voi luottaa.

Kestävän kehityksen raportti