Hyppää sisältöön

Kesä-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Autamme sinua kehittymään osaavien ammattilaisten tuella.

Kesätyö ARE:lla

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa

Olemme yli satavuotias kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Meillä ei tarvitse onnistua yksin, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä ARE:n kanssa.

Meillä pääset hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Työnkuvasi voi painottua esim. LV-, IV-, sähkö-, kylmäasennus- tai kiinteistönhoitotehtäviin, oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Vastuullinen työpaikka

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mielekkäitä työkokemuksia, jotka kehittävät työelämätaitoja ja tukevat urakehitystä. Olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin:

Työntekijämme ovat voimavaramme. Pyrimme aina viestimään vuorovaikutteisesti, inhimillisesti ja selkeästi.

Työntekijämme arvostavat meillä rentoa ilmapiiriä, mukavia työkavereita, monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä, joihin on kuitenkin esihenkilön ja työyhteisön tukea aina saatavilla. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä meidän kanssamme.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen ja tukea itsenäisen työskentelyn alkaessa. Panostamme työturvallisuuteen ja ennakoivaan työskentelytapaan.

Kohtelemme työntekijöitä oikeudenmukaisesti palkkauksen, työtehtävien ja roolien suhteen. Meillä kannustetaan jokaista olemaan oma itsensä. Kaikkiin epäkohtiin puututaan ja meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.

Työsopimus ja -todistus tehdään aina kirjallisesti.

Avoimet kesätyöpaikat

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa. Tarjoamme kesätöitä erityisesti talotekniikka- ja kiinteistöhuoltoalan opiskelijoille eri puolilla Suomea.

Haku kesätyöpaikkoihimme on avoinna 8.1.–15.3.2024 – tutustu tehtäviimme ja hae!

Kesätyöntekijöiden kertomaa

kesätyöntekijä

”Työkokemus ARE:lla on vahvistanut sitä ajatusta, että olen lähtenyt oikealle alalle.”

Maria, Toimihenkilöharjoittelija Projektit, Kokkolan toimipiste.

kesätyöntekijä

”Hain aikoinaan ARE:lle kesätöihin, koska talotekniikka-ala kiinnostaa minua. Odotin, että tulisin oppimaan alasta paljon, ja se on kyllä todellakin toteutunut.”

Leevi, kiinteistönhoitaja Kauppakeskus Jumbo-Flamingon toimipiste, Vantaa.

harjoittelija

”Koen, että ARE:lla arvostetaan ja välitetään aidosti kaikista työntekijöistä tasapuolisesti, ja se näkyy mielestäni arjen tekemisessä.”

Matias, Palvelupäällikkö ja asiakasvastaava, Seinäjoen toimipiste.

Työharjoittelu- ja opinnäytetyö

Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja 24 eri paikkakunnalla.

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Suomen johtavana talotekniikka-alan yrityksenä tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa uusia kiinteistöpalvelu ja talotekniikka-alan ammattilaisia kasvamaan joukkoomme. Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja valtakunnallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme kiinteistön koko elinkaarella aina uudisprojektien talotekniikkaurakoinnista käytön aikaiseen ylläpitoon ja huoltoon sekä modernisointiin. Toteutamme kaikkia talotekniikan lajeja, mutta keskeisen osan toiminnastamme muodostavat LVI- (lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikka) ja sähkötekniikka. Urakoimme ja ylläpidämme myös jäähdytys-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, palontorjunta- sekä rakennusautomaatiojärjestelmiä.

Monipuolisuutemme ansiosta opiskelijat saavat meillä loistavan mahdollisuuden kehittyä osaavien ammattilaisten tuella. Harjoittelu ja/tai opinnäytetyö ovat sujuva tie työuran alkuun ja samalla pääset yhdistämään koulussa opitun teorian käytännön tekemiseen.

Hae harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa

Harjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja voi hakea ympäri vuoden. Osa paikoista ilmoitetaan avoimissa työpaikoissamme. Mikäli et juuri nyt löydä sopivaa paikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Tutustu tästä avoimiin paikkoihin: