Hyppää sisältöön

Kesä-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Autamme sinua kehittymään osaavien ammattilaisten tuella.

Työharjoittelu- ja opinnäytetyö

Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja 24 eri paikkakunnalla.

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Suomen johtavana talotekniikka-alan yrityksenä tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa uusia kiinteistöpalvelu ja talotekniikka-alan ammattilaisia kasvamaan joukkoomme. Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja valtakunnallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme kiinteistön koko elinkaarella aina uudisprojektien talotekniikkaurakoinnista käytön aikaiseen ylläpitoon ja huoltoon sekä modernisointiin. Toteutamme kaikkia talotekniikan lajeja, mutta keskeisen osan toiminnastamme muodostavat LVI- (lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikka) ja sähkötekniikka. Urakoimme ja ylläpidämme myös jäähdytys-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, palontorjunta- sekä rakennusautomaatiojärjestelmiä.

Monipuolisuutemme ansiosta opiskelijat saavat meillä loistavan mahdollisuuden kehittyä osaavien ammattilaisten tuella. Harjoittelu ja/tai opinnäytetyö ovat sujuva tie työuran alkuun ja samalla pääset yhdistämään koulussa opitun teorian käytännön tekemiseen.

Hae harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa

Harjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja voi hakea ympäri vuoden. Osa paikoista ilmoitetaan avoimissa työpaikoissamme. Mikäli et juuri nyt löydä sopivaa paikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Suomen suurimpana talotekniikka-alan yrityksenä pystymme tarjoamaan paljon erilaisia mahdollisuuksia edetä uralla uusiin ja entistä vastuullisempiin tehtäviin.

Kesäduuni

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa

Olemme yli satavuotias kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Meillä ei tarvitse onnistua yksin, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä ARE:n kanssa.

Meillä pääset hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Työnkuvasi voi painottua esim. LV-, IV-, sähkö-, kylmäasennus- tai kiinteistönhoitotehtäviin, oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Vastuullinen kesäduuni

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielekkäitä työkokemuksia, jotka kehittävät työelämätaitoja ja tukevat urakehitystä. Olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin:

ARE:lle voit hakea avoimien työpaikkojen kautta tai avoimella työhakemuksella. Käytössämme on uusi rekrytointijärjestelmä.

Työhön haemme sopivat osaajat ja kehitämme ja koulutamme lisää.

Jokainen aloittaja saa ARE:lta hyvän perehdytyksen ohjelman mukaisesti esihenkilön avustuksella.

Edistämme työntekijöiden yhdenvertaisuutta.

ARE noudattaa säädöksiä ja työehtoja.

Työsopimus todistus tehdään aina kirjallisesti.

Avoimet työpaikat

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa. Tarjoamme kesätöitä erityisesti talotekniikka- ja kiinteistöhuoltoalan opiskelijoille eri puolilla Suomea.

Paikkoja tulee auki alkuvuoden mittaan, joten seuraa ilmoittelua sivuillamme sekä somessa.

Seuraa avoimia paikkojamme!

Kesätyöntekijöiden kertomaa

kesätyöntekijä

”Työkokemus ARE:lla on vahvistanut sitä ajatusta, että olen lähtenyt oikealle alalle.”

Maria, Toimihenkilöharjoittelija Projektit, Kokkolan toimipiste.

kesätyöntekijä

”Hain aikoinaan ARE:lle kesätöihin, koska talotekniikka-ala kiinnostaa minua. Odotin, että tulisin oppimaan alasta paljon, ja se on kyllä todellakin toteutunut.”

Leevi, kiinteistönhoitaja Kauppakeskus Jumbo-Flamingon toimipiste, Vantaa.

harjoittelija

”Koen, että ARE:lla arvostetaan ja välitetään aidosti kaikista työntekijöistä tasapuolisesti, ja se näkyy mielestäni arjen tekemisessä.”

Matias, Palvelupäällikkö ja asiakasvastaava, Seinäjoen toimipiste.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Klo 16–7 puhelu ohjautuu päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!