Hyppää sisältöön

Meistä

Suomalainen perheyritys jo monessa sukupolvessa.

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. 

Luotettavaksi sertifioitu

Sertifikaatit osoittavat, että otamme huomioon laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden kaikessa toiminnassa.

Sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä tukee toiminnan laadun jatkuvaa kehittämistä ja auttaa varmistamaan asiakastyytyväisyyden. ISO 14001 -sertifioitu ympäristöjärjestelmä on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka on osoitus ympäristöasioiden hyvästä hoidosta ja jatkuvasta kehittämisestä. ISO 45001 -työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä puolestaan auttaa luomaan työntekijöille aiempaa terveellisemmät ja turvallisemmat työolosuhteet sekä vähentämään työpaikan riskejä.

ISO 14001 2023

ISO 45001 2023

ISO9001 2023