Hyppää sisältöön

Talotekniikkaurakointi

Kun kiinteistön elinkaaren eri vaiheet huomioidaan jo uudisrakentamisen suunnitteluvaiheessa, saavutetaan kestävä, energiatehokas ja laadukas lopputulos. 

Tulevaisuuden kestävää talotekniikkaa

Tarjoamme uudiskohteellesi kaikki kiinteistöjen talotekniset järjestelmät.

Meillä on kokemusta ja näkemystä siitä, miten eri järjestelmät sovitetaan yhteen saumattomasti ja miten ne palvelevat kiinteistön tulevia käyttäjiä parhaiten, rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Tukenasi on kokeneet projektinjohdon asiantuntijat, jotka johtavat vaativatkin rakennusprojektit aina suunnittelun ohjauksesta toteutukseen ja käyttöönottoon asti, aikataulusta ja budjetista kiinni pitäen.

Tutustu

ARE Sensus®

Hankekehitys ja urakkamuodot

Kokonaisratkaisut

Talotekniikan kokonaisratkaisut uudisrakennuksiin aina hankkeen suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen ja hyvään ylläpitoon asti

Toteutamme talotekniset urakat ja infrarakentamisen laadukkaasti kaiken tyyppisiin kiinteistöihin. Meillä on kattava urakointikokemus vaativistakin kohteista, kuten teollisuuslaitoksista, sairaaloista, kulttuurikohteista ja maanalaisesta rakentamisesta.

Uusien rakennusten pitkäikäisyys, energiatehokkuus ja kestävyys on meille tärkeää. Otamme kiinteistön tulevaisuuden tarpeet huomioon jo tekniikan suunnitteluvaiheessa, pyrkien mahdollisimman muuntojoustaviin ratkaisuihin.

Uudisrakentamisessa on helppo hyödyntää uudenaikaisen talotekniikan keinoja energiakulutuksen alentamiseksi. Ainutlaatuinen Are Sensus -järjestelmämme hyödyntää kiinteistön ilmaisenergioita, madaltaen kiinteistön energian kulutusta jopa 30%.


Koko talotekniikka yhdeltä toimijalta

Tarjoamme kiinteistöösi kaikki talotekniset ratkaisut ja järjestelmät ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta ja toimivuudesta. Näin varmistamme kiinteistösi energiatehokkuuden ja hyvät sisäolosuhteet.

Perinteisten LVIS-järjestelmien lisäksi saat meiltä laadukkaasti toteutetut:

Viritämme kiinteistösi energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden huippuunsa.

linkki rakennusautomaatiojärjestelmät

Ammattimainen huoltomme huolehtii järjestelmien toiminnasta, suorittaen lakisääteiset vuototarkastukset ja määräaikaishuollot. Apunasi on kymmeniä oman alansa huippuosaajia, jotka huoltavat laitteita merkkiriippumattomasti.

linkki jäähdytysjärjestelmät

Tarjoamme valtakunnallisen palveluverkon avulla kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistöjen turvallisuusjärjestelmäratkaisuissa aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

linkki turvatekniikka

Sammutusratkaisu räätälöidään kiinteistösi paloturvavaatimusten ja toiminnan luonteen mukaisesti.

linkki sammutusjärjestelmät

Projektinjohdon ammattilaiset apunasi

Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputulos onnistuu.

Vakiintunut urakkamallimme varmistaa, että olemme kilpailukykyinen myös projektinjohtourakoinnissa. Voimme olla tukenasi muun muassa:

  • laatutason ja budjetin määrittelyssä
  • osaprojektien kilpailuttamisessa
  • suunnittelun ohjaukessa
  • kustannusseurannassa
  • toteutuksen johtamisessa

Toimimme yhteistyössä kanssasi koko projektin ajan, hankevaiheesta hyvään käyttöönottoon. Meillä on itselle luovutukseen ja käyttöönottotarkastukseen vakiintuneet käytännöt. Niiden avulla varmistamme, että rakennus saadaan käyttöön heti projektin valmistuttua, sovitun aikataulun mukaisesti.

Hyödyt

Koko talotekniikka yhdeltä toimijalta

Tarjoamme kiinteistöösi kaikki talotekniset ratkaisut ja järjestelmät ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta ja toimivuudesta. Näin varmistamme kiinteistösi energiatehokkuuden ja hyvät sisäolosuhteet koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Valtakunnallinen ammattilaisverkosto

Tukenasi on kokeneet projektinjohdon asiantuntijat, jotka johtavat vaativatkin rakennusprojektit aina suunnittelun ohjauksesta toteutukseen ja käyttöönottoon asti, aikataulusta ja budjetista kiinni pitäen.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!