Hyppää sisältöön

Etävalvonta ja -ohjaus

Systemaattinen seuranta ja kerättyjen tietojen analysointi mahdollistaa ennakoivan ylläpidon.

Etävalvontapalvelumme tukee tehokkaasti kiinteistön ylläpitotoimintaa. Etävalvomostamme valvotaan asiakkaan kiinteistöjä vuorokauden ympäri vuoden kaikkina päivinä.

Rakennusautomaation säätöprosessien hallinta, ammattitaitoinen kiinteistön ohjaaminen sekä talotekniikan tunteva kiinteistönhoitohenkilökunta takaavat kiinteistön arvon säilymisen ja korkean asiakaskastyytyväisyyden tilojen käyttäjillä.

Etävalvonta seuraa olosuhteita ja energiankulutusta

Etävalvonnan avulla varmistetaan asiakaslähtöinen sisäolosuhteiden ylläpito ja ennakoiva energianhallinta. Kun kiinteistö ja sen talotekniset järjestelmät ovat jatkuvassa seurannassa, pystytään mahdollisiin poikkeamiin ja laitteiden vikaantumisiin reagoimaan nopeasti.

Etävalvontapalvelun sisältö

Palvelu muodostuu rakennusautomaatioon kertyvien tietojen etäseurannasta ja analysoinnista, korjaavien toimenpiteiden toteuttamisesta joko etäohjauksen tai kohteen huoltohenkilöstön toimesta sekä ylläpitotoimintaa tukevista ja kehittävistä kohdetarkastuksista.

Etävalvonnasta tuotetaan kuukausittain raportti, jonka avulla saat nopeasti käsityksen toteutuneesta energiankulutuksesta ja olosuhteista verrattuna määritettyyn tavoitetasoon. Lisäksi saat koonnin tehdyistä toimenpiteistä ja havaituista korjaustarpeista päätöksenteon tueksi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!