Hyppää sisältöön

ARE työnantajana

Autamme sinua kehittymään osaavien ammattilaisten tuella.

Me huolehdimme henkilöstöstämme

Hyvinvoiva, osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta. Huolehdimme arelaisten turvallisuudesta, työkyvystä, kehittymisestä ja hyvinvoinnista.

Teemme töitä yhdessä

Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki, jossa mutkaton yhdessä tekeminen takaa parhaan lopputuloksen. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten uusien kohteiden parissa, työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, henkilöstöetuohjelma sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.


Turvallinen työnteko

Huolehdimme arelaisten työturvallisuudesta ja oikeanlaisista työskentelytavoista niin työmaalla kuin toimistossakin. Ehkäisemme työtapaturmia perehdytyksen, työturvallisuuskoulutuksen ja turvallisuustarkastuksien avulla. Laadukkaat työkalut ja -vaatetus sekä oikeat työskentelytavat lisäävät työturvallisuutta ja vähentävät työtapaturmia. Seuraamme säännöllisesti tapaturmien ja työturvallisuushavaintojen määrää ja teemme yhteistyötä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa turvallisen työympäristön luomiseksi.

Yhdessä eteenpäin: Koulutus, kehittyminen ja ura

Työ ARE:lla tarjoaa haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Meillä on mahdollisuus edetä työtehtävissä, mikäli tahtoa ja taitoja on. Vuosittaisissa kehityskeskusteluissa suunnittelemme yhdessä tavoitteet työnteolle ja henkilökohtaiselle kehittymiselle.

Kehitämme henkilöstöämme koulutuksen, työssäoppimisen ja vertaisoppimisen avulla. Tarjoamme eri tehtävissä oleville arelaisille koulutuksia, joilla ylläpidetään ammattitaitoa ja osaamista. Meillä voit täydentää osaamistasi myös oppisopimuskoulutuksella. Olemme sitoutuneet esimiestyömme kehittämiseen, jotta voimme tarjota entisestään kehittyvää johtamista arelaisille. Lisäksi kannustamme ja tuemme arelaisia omaehtoiseen kouluttautumiseen.


Työterveys ja työhyvinvointi

Huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Are tarjoaa henkilöstölleen asiantuntevat ja laajat työterveyspalvelut. Lisäksi tuemme henkilöstömme harrastustoimintaa ja arelaisten omia kuntopiirejä ja urheilujoukkueita. Tuemme arelaisten hyvinvointia vapaa-ajallakin liikunta- ja kulttuuriedun avulla. Tarjoamme kaikille arelaisille myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.


Palkitseminen

ARE:ssa palkitsemisen kokonaisuus muodostuu aineettomasta ja aineellisesta palkitsemista, johon sisältyy tehtävän mukainen peruspalkka, vuosittain erikseen sovittavat tulospalkkiomallit sekä työsuhde-edut.

Palkitseminen voi olla muutakin kuin rahaa tai lahjoja. Parhaimmillaan aineettoman palkitsemisen keinot näkyvät arjessamme hyvänä johtamisena. Esimerkiksi siinä, miten me osoitamme arvostusta työntekijöille.

Edut lyhyesti

ARE on vakuuttanut henkilöstönsä Lähi-Tapiolan yksityistapaturmavakuutuksella.

Virike- ja hierontaetu koskee kaikkia työsuhteessa olevia arelaisia. Etu on veloitukseton ja voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan.

Arelaisena saat ostoetuja ja alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista. Lisäksi arelaisten käytössä on taukoliikuntasovellus.

Tuemme arelaisten yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä, sekä tarjoamme työkykyä tukevia harrastusmahdollisuuksia. Pääkonttorillamme on oma kuntosali ja lisäksi useilla paikkakunnilla on tarjolla kaikille avointa harrastustoimintaa.